Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Πριμέρα Ντιβιζιόν – αγωνιστικό: Νέα γκέλα η Θέλτα
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πριμέρα Ντιβιζιόν – αγωνιστικό: Νέα γκέλα η Θέλτα

Πριμέρα Ντιβιζιόν - αγωνιστικό: Παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στην Έλτσε - Πλήρωσε μεταξύ άλλων και την αστοχία των επιθετικών της

Πριμέρα Ντιβιζιόν – αγωνιστικό: Δεν τα κατάφερε ούτε τώρα η Θέλτα! Οι Γαλικιανοί έμειναν ισόπαλοι στο 1-1 απέναντι στην Έλτσε στο «Μαρτίνεζ Βαλέρο». Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για τους γηπεδούχους, αφού κατάφεραν να πάρουν αμέσως το προβάδισμα. Στο 4’ ο Τσάβες εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι, που κέρδισε η ομάδα του και έκανε το 1-0.

Η Θέλτα παρά το αρχικό σοκ προσπάθησε να αντιδράσει. Κράτησε την μπάλα και έκλεισε τους νεοφώτιστους στα καρέ τους. Έκανε αρκετές φάσεις και τελικά κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση. Στο 41’ αναπτύχθηκαν ωραία και ο Σάντι Μινά έκανε το 1-1. Έτσι, οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν ισόπαλες στα αποδυτήρια.

Πριμέρα Ντιβιζιόν – αγωνιστικό: Το β’ μέρος

Στο β’ μέρος, η ομάδα του Βίγκο ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση της. Είχε τον πλήρη έλεγχο του αγώνα και κυνήγησε το γκολ, που θα τις έδινε το προβάδισμα. Έκανε αρκετές φάσεις και ήταν μόνιμος κίνδυνος για την εστία των γηπεδούχων. Όμως, τόσο η αστοχία της όσο και η καλή εμφάνιση του Μπαντία δεν τους επέτρεψε να περάσουν μπροστά στο σκορ. Από την άλλη, η Έλτσε περιορίστηκε σε έναν παθητικό ρόλο. Έδωσε την μπάλα στην αντίπαλο της, όμως αμύνθηκε υποδειγματικά και κατάφερε να ανταπεξέλθει στην πίεση της Θέλτα. Το αποτέλεσμα δεν άλλαξε και οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τον βαθμό της ισοπαλίας.

Δείτε ακόμη:

Ασταμάτητη με αρχηγό Μάνταλο και ‘κίλερ’ Λιβάγια, η ΑΕΚ 4-1 στη Ζόρια!
Δύο κεφάλια, τέσσερα γκολ, ο ΠΑΟΚ ταπείνωσε την PSV!
Πάρτι με όλα τα φαβορί να περνάνε στην 3η αγωνιστική του Γιουρόπα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις