Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Serie A – αγωνιστικό: Άνοστη σούπα
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Serie A – αγωνιστικό: Άνοστη σούπα

Serie A - αγωνιστικό: Σασσουόλο και Ουντινέζε έμειναν στο 0-0 μετά από ένα μετριο παιχνίδι με λίγες καλές φάσεις

Serie A – αγωνιστικό: Φάσεις με το σταγονόμετρο και «λευκή» ισοπαλία στο «Στάδιο MAPEI»! Η Σασσουόλο έμεινε ισόπαλη στο 0-0 κόντρα στην Ουντινέζε. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να είναι νευρικές και να προσπαθούν να βρουν τα πατήματα τους. Υπήρχε αρκετή ένταση και πάλεψαν για να πάρουν τον έλεγχο της μπάλας. Έπαιξαν κλειστά και είχαν ως πρώτο στόχο την διατήρηση του μηδέν στα μετόπισθεν. Οι φάσεις ήταν λίγες και η μία ομάδα «υπνώτισε» την άλλη.

Οι γηπεδούχοι φάνηκε να πατάνε καλύτερα στο γήπεδο, ωστόσο αρκέστηκαν σε μία φλύαρη κατοχή, χωρίς να δημιουργήσουν προβλήματα στην Ουντινέζε, η οποία αμύνθηκε εξαιρετικά και δεν απειλήθηκε. Έτσι, οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν ισόπαλες στα αποδυτήρια.

Serie A – αγωνιστικό: Αργός ρυθμός και στην επανάληψη

Στο β’ μέρος, το παιχνίδι συνεχίστηκε στο ίδιο μοτίβο. Ο ρυθμός ήταν αργός και οι δύο ομάδες εξακολουθούσαν να παίζουν κλειστά. Οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων. Κράτησαν μπάλα και προσπάθησαν να χτυπήσουν στα κενά της άμυνας των φιλοξενούμενων. Δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν ευκαιρίες για κάποιο γκολ και αρκέστηκαν στην κατοχή της μπάλας. Η Ουντινέζε δεν αντιμετώπισε προβλήματα αμυντικά και διατήρησε εύκολα το μηδέν. Όμως, δεν μπορούσε να αναπτυχθεί σωστά και έτσι δεν μπόρεσε κα απειλήσει την Σασσουόλο. Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε χωρίς κάποιο γκολ και οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τον βαθμό της ισοπαλίας.

Δείτε ακόμη:

Ασταμάτητη με αρχηγό Μάνταλο και ‘κίλερ’ Λιβάγια, η ΑΕΚ 4-1 στη Ζόρια!
Δύο κεφάλια, τέσσερα γκολ, ο ΠΑΟΚ ταπείνωσε την PSV!
Πάρτι με όλα τα φαβορί να περνάνε στην 3η αγωνιστική του Γιουρόπα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις