Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μπουντεσλίγκα – προαναγγελία: Φλας στην Μπάι Αρένα
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπουντεσλίγκα – προαναγγελία: Φλας στην Μπάι Αρένα

Μπουντεσλίγκα - προαναγγελία: Λεβερκούζεν και Γκλάντμπαχ συγκεντρώνουν πάνω τους τα φώτα! - Σπουδαίο ματς και στο Βόλφσμπουργκ

Μπουντεσλίγκα – προαναγγελία: Δυνατή αναμέτρηση στο «Μπάι Αρένα». Η Λεβερκούζεν αντιμετωπίζει την Γκλάντμπαχ. Οι «ασπιρίνες» έρχονται από την εκτός έδρα νίκη με 2-4 κόντρα στην Φράιμπουργκ. Έκαναν εξαιρετική εμφάνιση και δεν αντιμετώπισαν πρόβλημα, παρά τα αμυντικά τους λάθη. Την Πέμπτη ταξίδεψαν στο Ισραήλ, όπου και επικράτησαν με το ίδιο σκορ απέναντι στην Χάποελ Μπερ Σέβα. Βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση και παίζουν ωραίο ποδόσφαιρο.

Από την άλλη, η Γκλάντμπαχ έρχεται από τη νίκη με 1-0 κόντρα στην Λειψία. Έχει ανεβάσει κατακόρυφα την απόδοση της και διανύει μια πολύ καλή περίοδο. Την Τρίτη ταξίδεψε στην Ουκρανία, όπου και διέλυσε με 6-0 την Σαχτάρ. Μπήκε δυνατά και στο πρώτο ημίχρονο κέρδιζε 4-0. Στο δεύτερο έριξε την απόδοση της, όμως συνέχισε να κυριαρχεί. Απόψε, θα προσπαθήσει να κάνει ανάλογη εμφάνιση.

Μπουντεσλίγκα – προαναγγελία: Βόλφσμπουργκ και Χόφενχαϊμ

Αμφίρροπο παιχνίδι και στην «Φολκσβάγκεν Αρένα». Η Βόλφσμπουργκ υποδέχεται την Χόφενχαϊμ. Οι γηπεδούχοι έρχονται από την ισοπαλία στο 1-1 κόντρα στην Χέρτα Βερολίνου. Δεν ήταν κακή η εμφάνιση τους, όμως δεν μπόρεσαν να κοντράρουν τους Βερολινέζους. Έχουν κάνει ένα κακό ξεκίνημα και θα πρέπει να βελτιωθούν αρκετά. Από την άλλη, η Χόφενχαϊμ έρχεται από την ήττα με 1-3 κόντρα στην Ουνιόν Βερολίνου. Έκανε μία κακή εμφάνιση και υπέστη δίκαια την ήττα. Την Πέμπτη αντιμετώπισε την Σλόβαν Λίμπερετς και την υπέταξε με 5-0. Η ψυχολογία της είναι ανεβασμένη και θα προσπαθήσει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις.

Δείτε ακόμη:

Ηχηρό χαστούκι στον Παναθηναϊκό ο Ατρόμητος 0-1 στο ΟΑΚΑ
Bαυαρική υπόθεση το Der Klassiker, 3-2 η Μπάγερν την Ντόρτμουντ
Πέντε στην Μπέτις η Μπάρτσα, τέσσερα στην Κάντιθ η “Ατλέτι”

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις