Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Μισή Λίβερπουλ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Μισή Λίβερπουλ

Πρέμιερ Λιγκ - προαναγγελία: Υποδέχεται την Γουέστ Χαμ με έναν μόνο στόχο, να διευρύνει το νικηφόρο σερί - Στο Σέφιλντ δοκιμάζεται η Σίτι

Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Με τρεις αναμετρήσεις συνεχίζεται η 7η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. Η Λίβερπουλ υποδέχεται την Γουέστ Χαμ. Οι «κόκκινοι» έρχονται από τη νίκη με 2-1 κόντρα στην Σέφιλντ. Δυσκολεύτηκαν αρκετά κόντρα στις «λεπίδες», όμως κρατάνε το αποτέλεσμα. Την Τρίτη νίκησαν 2-0 την Μίντιλαντ και έκαναν το δύο στα δύο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Απόψε θα έχουν έναν μόνο στόχο, να διευρύνουν το νικηφόρο σερί.

Οι “reds” αντιμετωπίζουν αρκετά προβλήματα απουσιών, αφού δεν υπολογίζονται οι Φαν Ντάικ, Φαμπίνιο, Οξλέιντ-Τσάμπερλεν και Τσιμίκας. Ενώ, ερωτηματικό υπάρχει για τους Ματίπ, Κεϊτά και Τιάγκο. Από την άλλη, η Γουέστ Χαμ έμεινε ισόπαλη στο 1-1 κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι. Προηγήθηκε νωρίς, όμως ισοφαρίστηκε. Άντεξε στην πίεση και πήρε τον βαθμό. Απόψε, θα επιδιώξει να επιστρέψει στις νίκες. Θα παραταχθεί πάνοπλη, καθώς η μοναδική απουσία είναι αυτή του Αντόνιο.

Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Στο Σέφιλντ η Σίτι

Δυνατή αναμέτρηση και στο «Μπράμαλ Λέιν». Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ κοντράρεται με την Μάντσεστερ Σίτι. Οι «λεπίδες» έρχονται από την ήττα με 2-1 κόντρα στην Λίβερπουλ. Η εμφάνιση τους δεν ήταν κακή, ωστόσο δεν κατάφεραν να πετύχουν κάτι παραπάνω. Απόψε, θέλουν να πάρουν την πρώτη τους νίκη στην σεζόν. Δεν υπολογίζονται οι Φλεκ, Ο’Κόνελ και Μουσέ. Από την άλλη, οι «πολίτες» έμειναν ισόπαλοι στο 1-1 κόντρα στην Γουέστ Χαμ. Δέχτηκαν το γκολ και κυνήγησαν την ισοφάριση, ωστόσο δεν μπορούσαν να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες τους. Στο Τσάμπιονς Λίγκ έκαναν το δύο στα δύο απέναντι στην Μαρσέιγ. Απόψε, θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες. Δεν υπολογίζονται οι Αγκουέρο, Μεντί και Φερναντίνιο. Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, η Μπέρνλι υποδέχεται την Τσέλσι.

Δείτε ακόμη:

Στον επόμενο τόνο, η ώρα ΠΑΟΚ θα είναι: PABLO GARCIA!
Εκτός ΠΑΟ ο Σάικς, στην αγορά για “άσο” ο εξάστερος
“Προετοιμαζόμουν ως επαγγελματίας και περίμενα αυτή τη μέρα”

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις