Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΠΑΟΚ – Η ώρα του Πάμπλο: Garcia ante portas
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΑΟΚ – Η ώρα του Πάμπλο: Garcia ante portas

ΠΑΟΚ - Η ώρα του Πάμπλο: Ο Ουρουγουανός έχει γράψει ιστορία στο ‘δικέφαλο’ ως ποδοσφαιριστής και τώρα θέλει να αφήσει το στίγμα του και σαν προπονητής

ΠΑΟΚ – Η ώρα του Πάμπλο: Με τον Φερέιρα να φεύγει για την Παλμέιρας, ο Πάμπλο Γκαρσία θα είναι ο αντικαταστάτης του στον πάγκο του ΠΑΟΚ. Το παιχνίδι με την Γρανάδα ήταν το τελευταίο του Πορτογάλου στον «δικέφαλο», αφού τα έχει βρει σε όλα με την Παλμέιρας και απομένουν μόνο τα τυπικά για την ολοκλήρωση της συμφωνίας. Έτσι, η συνεργασία της ομάδας με τον Φερέιρα ολοκληρώνεται έπειτα από σχεδόν 1,5 χρόνο. Έτσι, ο Πάμπλο Γκαρσία αναλαμβάνει το τιμόνι του ΠΑΟΚ. Ο Ουρουγουανός έχει γράψει ιστορία με την ομάδα ως ποδοσφαιριστής και τώρα θέλει να αφήσει το στίγμα του και σαν προπονητής.

Η ομάδα του ΠΑΟΚ επέστρεψε στην Ελλάδα το απόγευμα και θα μεταβεί στο Αγρίνιο, εκεί θα την συναντήσει και προπονήσει για πρώτη φορά ο Γκαρσία. Μαζί του ο Ουρουγουανός θα έχει τον στενό συνεργάτη του, Μίροσλαβ Σνάουτσνερ, τον προπονητή τερματοφυλάκων, Μάριο Γκαλίνοβιτς αλλά και τους Γιάννη Αμανατίδη και Δημήτρη Δανιηλίδη. Την ίδια ώρα, δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα σε σχέση με το δίπλωμα προπονητικής του Γκαρσία. Ο Αμανατίδης διαθέτει το UEFA Pro και έτσι ο «δικέφαλος» είναι τυπικά καλυμμένος για τα ευρωπαϊκά του παιχνίδια. 

ΠΑΟΚ – Η ώρα του Πάμπλο: Ο Μαλεζάς για την K-19

Ο Ουρουγουανός έχει ήδη ξεκινήσει την σχολή της Ελληνικής Ομοσπονδίας με σκοπό να αποκτήσει το δίπλωμα UEFA A και θεωρείται ήδη κάτοχος του εν λόγω διπλώματος. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες την θέση του Γκαρσία στην Κ-19 του ΠΑΟΚ θα αναλάβει ο Στέλιος Μαλεζάς. Ο πρώην ποδοσφαιριστής της ομάδας γνωρίζει πολύ καλά τα δρόμενα του συλλόγου και θέλει να ασχοληθεί με την προπονητική. Ενώ, ήδη έχει παρακολουθήσει κάποια σεμινάρια για την απόκτηση ενός διπλώματος. Πάντως, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ ασχολούνται με την περίπτωση του και θα καλύψει το κενό του Ουρουγουανού στην Κ-19. Θυμίζουμε, ο Γκαρσία είχε κερδίσει τρία πρωταθλήματα με την ομάδα και δημιούργησε ένα πολύ ανταγωνιστικό σύνολο.

Δείτε ακόμη:

Διπλάρα της Μπάρτσα στη Γιουβέντους, πεντάστερη Γιουνάιτεντ με Λειψία
Συμφωνία Παλμέιρας – Φερέιρα και… μισοτελειωμένο λένε τα βραζιλιάνικα ΜΜΕ
Χωρίς κόσμο το “τσίρκο” στην Ίμολα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις