Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μπάσκετ – Παναθηναϊκός: Τελειώνει ο Σάικς
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπάσκετ – Παναθηναϊκός: Τελειώνει ο Σάικς

Μπάσκετ - Παναθηναϊκός: Δεν τα βρήκαν ο νέος ατζέντης με την ομάδα για αυξημένες αποδοχές και οι δρόμο των δύο πλευρών χωρίζουν

ΜπάσκετΠαναθηναϊκός: Χωρίζουν οι δρόμοι του Παναθηναϊκού με τον Κίφερ Σάικς. Ο Αμερικάνος γκάρντ αποχωρεί από την ομάδα μετά από ένα σύντομο πέρασμα. Θυμίζουμε, ο Σάικς είχε αποκτηθεί από το «τριφύλλι» στις αρχές Οκτωβρίου για να καλύψει τα κενά στην περιφέρεια της ομάδας. Όμως, δεν κατάφερε να παραμείνει. Οι «πράσινοι» θέλησαν να συνεχίσουν την συνεργασία τους με τον Αμερικάνο και του έκαναν πρόταση με αυξημένες απολαβές, ωστόσο οι δύο πλευρές δεν τα βρήκαν και έτσι χωρίζουν οι δρόμοι τους.

Μεγάλο ρόλο στην έκβαση της υπόθεσης αποχώρησης του Σάικς έπαιξε και η αλλαγή ατζέντη του παίκτη. Πλέον ο 27χρονος θέλει να αξιοποιήσει το σύντομο πέρασμα του από τον Παναθηναϊκό με μία καλή συμφωνία και ένα συμβόλαιο με αυξημένες απολαβές. Ενώ, οι «πράσινοι» έχουν ήδη στραφεί στην αγορά για να αποκτήσουν έναν πλέι μέικερ, που θα καλύψει τα κενά στην περιφέρεια.

Μπάσκετ – Παναθηναϊκός: Οι αριθμοί του Σάικς

Ο Σάικς στην σύντομη θητεία του με τα χρώματα του Παναθηναϊκού μέτρησε τρεις συμμετοχές σε αγώνα της Ευρωλίγκας, έχοντας μέσο όρο 3.7 πόντους, 2.6 ασσίστ και 1.7 ριμπάουντ σε 16 λεπτά συμμετοχής. Ενώ, στην Μπάσκετ Λιγκ αγωνίστηκε στην πρεμιέρα κόντρα στην Λάρισα, όπου είχε 7 πόντους (1/3 δίποντα, 1/5 τρίποντα, 2/2 βολές). Ακόμα, μοίρασε 1 ασσίστ και μάζεψε 3 ριμπάουντ σε σχεδόν 20 λεπτά συμμετοχής.

Δείτε ακόμη:

Διπλάρα της Μπάρτσα στη Γιουβέντους, πεντάστερη Γιουνάιτεντ με Λειψία
Συμφωνία Παλμέιρας – Φερέιρα και… μισοτελειωμένο λένε τα βραζιλιάνικα ΜΜΕ
Χωρίς κόσμο το “τσίρκο” στην Ίμολα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις