Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Γιουρόπα Λιγκ – ΠΑΟΚ: Όρθιος στην Ανδαλουσία
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γιουρόπα Λιγκ – ΠΑΟΚ: Όρθιος στην Ανδαλουσία

Γιουρόπα Λιγκ - ΠΑΟΚ: Ο “δικέφαλος” πήρε ισοπαλία 0-0 από τη Γρανάδα στο “Νουέβο Λος Καρμένες” και έμεινε ζωντανός στη μάχη πρόκρισης

Γιουρόπα ΛιγκΠΑΟΚ: Δεν τα κατάφερε ο ΠΑΟΚ! Ο «δικέφαλος» έμεινε ισόπαλος στο 0-0 κόντρα στην Γρανάδα στο «Νουέβο Λος Καρμένες». Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να μπαίνουν δυνατά και να προσπαθούν να πάρουν τον έλεγχο. Ο ΠΑΟΚ έδωσε την κατοχή στην Γραναδά και επικεντρώθηκε στο να κρατήσει ανέπαφη την εστία του. Ενώ, προσπάθησε να χτυπήσει στην κόντρα τους γηπεδούχους.

Ο “δικέφαλος” είχε και δύο πολύ καλές ευκαιρίες με τον Σβαμπ. Είχε μία μεγάλη ευκαιρία με ένα πολύ ωραίο χτύπημα φάουλ, ενώ είχε και δοκάρι λίγο αργότερα. Οι δύο ομάδες δεν μπόρεσαν να πετύχουν κάποιο γκολ και έτσι οδηγήθηκαν ισόπαλες στα αποδυτήρια.

Γιουρόπα Λιγκ – ΠΑΟΚ: Το β’ μέρος

Στο β’ μέρος, η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε. Η Γρανάδα είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και έπαιξε πιο επιθετικά σε μία προσπάθεια να ανοίξει το σκορ. Γύρισε ωραία την μπάλα, όμως ο ΠΑΟΚ αμύνθηκε υποδειγματικά και δεν απειλήθηκε από τις επιθέσεις των Ανδαλουσιανών. Ενώ, συνέχισαν να προσπαθούν να χτυπήσουν τους γηπεδούχους από αντεπιθέσεις και από στατικές φάσεις. Δεν κατάφερε καμία ομάδα να παραβιάσει την αντίπαλη εστία και το αποτέλεσμα παρέμεινε ως έχει. Έτσι, η Γρανάδα  παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, ενώ ο ΠΑΟΚ παρέμεινε στην τρίτη θέση.

Το φίλμ του αγώνα:

ΓΚΟΛ: –

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: –

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Τιάγκο Μαρτίνς (Πορτογαλία), Βοηθοί: Πέδρο Αλμέιδα (Πορτογαλία), Ούγκο Αντρέ Ριμπέιρο (Πορτογαλία)

Γρανάδα (Ντ. Μαρτίνεθ): Ρούι Σίλβα, Νέβα, Βαγέχο, Χερμάν, Μίγια, Ερέρα (Μολίνα 59’), Γκοναλόν (Μπράις 90’), Πουέρτας, Κένεντι (Μοντόρο 73’), Ματσίς (Ντουάρτε 90’), Σουάρεθ (Σόρο 73’).

ΠΑΟΚ (Α. Φερέιρα): Ζ. Ζίβκοβιτς, Ινγκασον, Βαρέλα, Κρέσπο, Ροντρίγκο, Γιαννούλης, Σβαμπ, Αουγκούστο, Μουργκ (Ελ Καντουρί 69’), Αντρ. Ζίβκοβιτς, Τσόλακ (Σφιντέρσκι 69’).

Δείτε ακόμη:

Διπλάρα της Μπάρτσα στη Γιουβέντους, πεντάστερη Γιουνάιτεντ με Λειψία
Συμφωνία Παλμέιρας – Φερέιρα και… μισοτελειωμένο λένε τα βραζιλιάνικα ΜΜΕ
Χωρίς κόσμο το “τσίρκο” στην Ίμολα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις