Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Φόρμουλα 1 – Ίμολα: Αδειες κερκίδες
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Φόρμουλα 1 – Ίμολα: Αδειες κερκίδες

Φόρμουλα 1 - Ίμολα: Ανακοινώθηκε οριστικά από την ιταλική κυβέρνηση η απαγόρευση οπαδών για το ιστορικό γκραν πρι του Σαββατοκύριακου

Φόρμουλα 1Ίμολα: Χωρίς κόσμο θα διεξαχθεί το Γκραν Πρι της Εμίλια Ρομάνια στην ιστορική πίστα της Ιμόλα. Πιο συγκεκριμένα, η ιταλική κυβέρνηση έκανε γνωστή την απαγόρευση θεατών στον αγώνα του Σαββατοκύριακου. Θυμίζουμε, οι διοργανωτές φιλοδοξούσαν να επιτραπούν 13 χιλιάδες θεατές  στην πίστα, όμως η ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων στην χώρα οδήγησε στην απαγόρευση του κόσμου.

Η κυβέρνηση της γειτονικής χώρας ανακοίνωσε πως δεν θα επιτραπούν θεατές σε αθλητικές εκδηλώσεις σε μία σειρά από μέτρα για την καθυστέρηση της εξάπλωσης του ιού. Από την πλευρά τους, οι άνθρωποι της Φόρμουλα 1 δήλωσαν πως: “καταλαβαίνουν και σέβονται την απόφαση, που λήφθηκε από τις αρχές”.

Φόρμουλα 1 – Ίμολα: “Ανοστη” η μεγάλη επιστροφή

Η πίστα της Ιμόλα επιστρέφει στο πρόγραμμα της Φ1 για πρώτη φορά μετά από το 2006. Θυμίζουμε, έχει φιλοξενήσει 27 συνεχόμενους αγώνες από το 1980 ως Γκραν Πρι της Ιταλίας, ενώ στην συνέχεια φιλοξενούσε το Γκραν Πρι του Άγιου Μαρίνου.  Φέτος, εντάχθηκε στο πρόγραμμα των αγώνων λόγω των πολλών αλλαγών που υπήρξαν εξαιτίας της πανδημίας. Κάτι που οδήγησε τους διοργανωτές να στραφούν σε ένα κυριώς Ευρωπαϊκό πρόγραμμα για την πραγματοποίηση αυτής της σεζόν. Το Γκραν Πρι θα διεξαχθεί μόνο το Σαββατοκύριακο. Ενώ, αξίζει να σημειωθεί, πως θα γίνει μόνο μία δοκιμή το πρωί του Σαββάτου, πριν από τους προκριματικούς του απογεύματος.

Δείτε ακόμη:

“Λιγότερος” από όσο απαιτούσε η περίσταση, ήττα Ολυμπιακό 1-0 στην Πόρτο
Θετικός στον κορωνοϊό ανιχνεύτηκε ο Ινφαντίνο
Έσωσε βαθμό στο 93′ η Ρεάλ, 2-2 με την Γκλάντμπαχ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις