Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Τσάμπιονς Λιγκ – αγωνιστικό: Γατάκι χωρίς CR7
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τσάμπιονς Λιγκ – αγωνιστικό: Γατάκι χωρίς CR7

Τσάμπιονς Λιγκ - αγωνιστικό: Η Μπάρτσα πέρασε άνετα 2-0 από το Τορίνο με μια ακίνδυνη εν πολλοίς Γιουβέντους απόντος του Ρονάλντο

Τσάμπιονς Λιγκ – αγωνιστικό: Φοβερή Μπάρτσα πέρασε από το «Τορίνο»! Οι «μπλαουγκράνα» νίκησαν 2-0 την Γιουβέντους. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να μπαίνουν δυνατά και να κυνηγάνε το γρήγορο γκολ. Στο 14’ ο Ντεμπελέ έκανε το 0-1 και έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του. Οι Καταλανοί συνέχισαν να έχουν τον έλεγχο και θα μπορούσαν να είχαν πετύχει κι’ άλλα γκολ πριν το ημίχρονο απέναντι σε μία Γιουβέντους που δεν μπορούσε να αντιδράσει.

Στο β’ μέρος, οι γηπεδούχοι φάνηκε να ξυπνάνε και είχαν ακυρωθέν γκολ με τον Μοράτα. Όμως, η Μπαρτσελόνα συνέχισε να έχει τον πλήρη έλεγχο του αγώνα. Έκανε αρκετές φάσεις και ήταν μόνιμος κίνδυνος για την εστία του Σέζνι. Όμως, δεν μπορούσε να τελειώσει σωστά τις φάσεις. Στο 85’ τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα για την Γιουβέντους, αφού έμεινε με 10 παίχτες χάρη στην αποβολή του Ντεμιράλ. Οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν το πλεονέκτημα τους και πέτυχαν και δεύτερο γκολ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Λιονέλ Μέσι στο 91’. Έτσι, οι «μπαλουγκράνα» παρέμειναν στην κορυφή του ομίλου.

Τσάμπιονς Λιγκ – αγωνιστικό: Πεντάστερη Γιουνάιτεντ, έλαμψε ο Ράσφορντ

Διαστημική Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι «κόκκινοι διάβολοι» συνέτριψαν με 5-0 την Λειψία. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να μπαίνουν ορεξάτοι και να κυνηγούν το γρήγορο γκολ. Το πέτυχαν τελικά, αφού στο 21’ ο Γκρίνγουντ έκανε το 1-0. Η Μάντσεστερ είχε αρκετές ευκαιρίες και πίεσε την Λειψία, όμως δεν κατάφερε να πετύχει κάποιο ακόμα γκολ πριν την ανάπαυλα.

Στο β’ μέρος, οι γηπεδούχοι «απογειώθηκαν» και δεν άφησαν περιθώρια στους Γερμανούς για να αντιδράσουν. Στο 74’ ο Ράσφορντ έκανε το 2-0, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα σημείωσε το 3-0. Στο 87’ ο Μαρσιάλ εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι, που κέρδισε η ομάδα του και έγραψε το 4-0. Το κερασάκι στην Τούρτα έβαλε ο Ράσφορντ, ο οποίος έκανε το τελικό 5-0 στο 92’. Έτσι, η Μάντσεστερ παρέμεινε στην πρώτη θέση του ομίλου.

Τσάμπιονς Λιγκ – αγωνιστικό: Τα άλλα αποτελέσματα

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας, η Τσέλσι διέλυσε με 4-0 την Κράσνονταρ εκτός έδρας (Χάντσον-Οντόι 37’, Βέρνερ 76’ (πεν), Ζιγιέκ 79’, Πούλισιτς 90’). Η Σεβίλλη νίκησε 1-0 την Ρεν (Ντε Γιόνγκ 56’).  Η Κλαμπ Μπριζ ήρθε ισόπαλη στο 1-1 με την Λάτσιο (Βάνακεν 42’ (πεν) – Κορέα 14’). Η Ντόρτμουντ επικράτησε 2-0 της Ζενίτ (Σάντσο 78’ (πεν), Χάλαντ 91’). Η Παρί Σεν Ζερμέν νίκησε 2-0 την Μπασάκσεχιρ εκτός έδρας (Κιν 64’,79’). Ενώ, η Φερεντσβάρος έμεινε ισόπαλη στο 2-2 με την Ντιναμό Κιέβου (Τσολ Νγκουεν 59’, Μπολί 90’ – Τσιγκάνκοφ 28’ (πεν), Ντε Πένια 41’).

Δείτε ακόμη:

“Λιγότερος” από όσο απαιτούσε η περίσταση, ήττα Ολυμπιακό 1-0 στην Πόρτο
Θετικός στον κορωνοϊό ανιχνεύτηκε ο Ινφαντίνο
Έσωσε βαθμό στο 93′ η Ρεάλ, 2-2 με την Γκλάντμπαχ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις