Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Επιστροφή τις νίκες
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Επιστροφή τις νίκες

Πρέμιερ Λιγκ - προαναγγελία: Μπέρνλι και Tότεναμ προέρχονται από ισοπαλίες και αναζητούν να επιστρέψουν το δρόμο για τα τρίποντα

Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Με δύο αναμετρήσεις συνεχίζεται η 6η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. Η Μπέρνλι υποδέχεται την Τότεναμ. Οι γηπεδούχοι έρχονται από την λευκή εκτός έδρας ισοπαλία με την Γουέστ Μπρομ. Ήταν καλύτεροι από τους αντιπάλους τους, όμως δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν ευκαιρίες και έμεινε δίκαια το αποτέλεσμα. Θα πρέπει να βρει λύσεις για να μην βρεθεί σε δύσκολη θέση.

Από την άλλη, η Τότεναμ έρχεται από την ισοπαλία με 3-3 στο Λονδρέζικο ντέρμπι με την Γουέστ Χαμ. Έκανε ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο και βρέθηκε να προηγείται με 3-0. Στο δεύτερο δεν ήταν κακή, όμως η άμυνα της έκανε αρκετά λάθη και τα πλήρωσε, αφού τα «σφυριά» έκαναν μια μεγάλη ανατροπή. Απόψε, θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες.

Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Μπράιτον και Γουέστ Μπρομ

Δυνατή αναμέτρηση και στο Ανατολικό Σάσσεξ. Η Μπράιτον αντιμετωπίζει την Γουέστ Μπρομ. Οι γηπεδούχοι έρχονται από την ισοπαλία με 1-1 κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας. Έκαναν μία κακή εμφάνιση και δεν μπορούσαν να απειλήσουν τους αντιπάλους τους. Ενώ, έφτασαν στην ισοφάριση στο 90’. Απόψε, θα πρέπει να βελτιωθεί για να νικήσει.

Από την άλλη, η Γουέστ Μπρομ έρχεται από την ισοπαλία με 0-0 κόντρα στην Μπέρνλι. Ήταν κατώτερη τον περιστάσεων αλλά την κράτησε όρθια ο κίπερ της, Τζόνστον. Χρειάζεται βελτίωση στον ανασταλτικό τομέα. Απόψε, θέλει να πάρει την πρώτη της νίκη στην σεζόν.

Δείτε ακόμη:

Τρίποντο στα Γιάννινα από την άσπρη βούλα η ΑΕΚ (0-1)
Ο Αστέρας Τρίπολης 1-0 το ΟΦΗ με άγχος
Ηττες για Άρσεναν και Εβερτον, γκέλα της Γουλβς στο Μολινό

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις