Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – 6η αγωνιστική: Αστέρι με ζόρι
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – 6η αγωνιστική: Αστέρι με ζόρι

Σούπερ Λιγκ - 6η αγωνιστική: Ο Αστέρας Τρίπολης 1-0 τον ΟΦΗ με πέναλτι που ξεσήκωσε διαμαρτυρίες των Κρητικών και παίκτη παραπάνω

Σούπερ Λιγκ6η αγωνιστική: Τα κατάφερε έστω και δύσκολα ο Αστέρας. Οι Αρκάδες επικράτησαν με 1-0 του ΟΦΗ. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να μπαίνουν δυνατά και να προσπαθούν να πάρουν τον έλεγχο. Έπαιξαν επιθετικά και κυνήγησαν και οι δύο κάποιο γκολ. Είχαν ευκαιρίες, όμως δεν μπορούσαν να τελειώσουν σωστά τις ευκαιρίες, που είχαν.

Ο ΟΦΗ ήταν άτυχος και έχασε τον Ναμπί, αφού του γύρισε το γόνατο. Οι δύο ομάδες συνέχισαν να παλεύουν και θα μπορούσαν να είχαν πετύχει κάτι παραπάνω. Ενώ, οι Κρητικοί έφτασαν μία ανάσα από το γκολ λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου, όμως ο Παπαδόπουλος απέκρουσε την κεφαλιά του Διαμαντή. Έτσι, οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν ισόπαλες στα αποδυτήρια.

Σούπερ Λιγκ – 6η αγωνιστική: Ανέβασε στροφές

Στο β’ μέρος, ο ρυθμός ήταν ακόμα πιο γρήγορος. Ο ΟΦΗ είχε μια καλή ευκαιρία, ωστόσο ο Παπαδόπουλος αποσόβησε για ακόμα μία φορά τον κίνδυνο. Πάντως, ο Αστέρας πήρε τον έλεγχο στην συνέχεια και κυνήγησε το γκολ. Έχασαν αρκετές ευκαιρίες, όμως πήραν το προβάδισμα. Στο 73’ο Μπαράλες εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι, που κέρδισε ο ίδιος (διαμαρτύρονται έντονα οι Κρητικοί) και έκανε το 1-0.  Τέσσερα λεπτά αργότερα ο ΟΦΗ έμεινε με 10 παίχτες, αφού αποβλήθηκε ο Σελίμοβιτς. Ο ΟΦΗ θα μπορούσε να είχε στο 87’, όμως και εκεί ο Παπαδόπουλος κράτησε όρθιο τον Αστέρα. Έτσι, οι Αρκάδες έφτασαν στην νίκη.

Το φίλμ του αγώνα:

ΓΚΟΛ: Μπαράλες 73’

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: Σελίμοβιτς 77’

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας), Βοηθοί: Μωυσιάδης (Ηπείρου), Βασιλόπουλος (Έβρου), VAR: Κοτσάνης (Δράμας).

Αστέρας Τρίπολης (Μ. Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Σουάρεθ, Πασαλίδης, Τασουλής, Μπόρχα Φερνάντεθ (Μουνάφο 53’), Βαλιέντε (Ιγκλέσιας 69’), Ριέρα (Λουίς Φερνάντες 53’), Σίτο (Κρέσπι 69’), Μπαράλες, Τίλικα (Γκόμεζ 90’).

ΟΦΗ (Γ. Σίμος): Βάτερμαν, Ουές, Διαμαντής, Σελίμοβιτς, Κοροβέσης (Κοροβέσης 66’), Σακόρ, Μεγιάδο, Ναμπί (Μπαλογιάννης 38’), Σαρδινέρο (Γκαργκαλατζίδης 84’), Στάρτζεον, Γιάννου (Γρίβας 66’).

Δείτε ακόμη:

Στο μικροσκόπιο ενόψει Γενάρη ο Γιαννούλης από τη Νάπολι
Επιστροφή το Μάρτιο η Φόρμουλα 1 στην Αυστραλία
Λα Λιγκα – αγωνιστικό: Θα σέβεστε!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις