Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Φόρμουλα 1 – Αυστραλία: Στο γκριντ τον Μάρτιο!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Φόρμουλα 1 – Αυστραλία: Στο γκριντ τον Μάρτιο!

Φόρμουλα 1 - Αυστραλία: «Η Μελβούρνη θα διεξάγει ξανά την πρεμιέρα της νέας σεζόν στα μέσα του Μαρτίου» λέει  ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής του αγώνα, Άντριου Γουέστακοτ

Φόρμουλα 1Αυστραλία: Την διεξαγωγή του Αυστραλιανού Γκραν Πρι στα μέσα του Μαρτίου για την σεζόν του 2021 ευελπιστούν οι διοργανωτές του. Ο φετινός αγώνας στην Μελβούρνη ακυρώθηκε, αφού είχε βρεθεί ένα μέλος της Μακλάρεν θετικό στον κορωνοϊό. Έτσι, η σεζόν έχει επικεντρωθεί κυρίως σε ευρωπαϊκούς αγώνες. Πάντως, ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής του αγώνα, Άντριου Γουέστακοτ δήλωσε: «Η Μελβούρνη θα διεξάγει ξανά την πρεμιέρα της νέας σεζόν στα μέσα του Μαρτίου». Μάλιστα, ανέφερε πως το πρόγραμμα της σεζόν 2021 θα ανακοινωθεί τις επόμενες εβδομάδες.

Ο Γουέστακοτ επίσης τόνισε πως ο αγώνας θα μπορούσε να βοηθήσει στην ανάκαμψη των αθλητικών γεγονότων στην πολιτεία της Βικτόρια. Μάλιστα, οι διοργανωτές θα πάρουν την σχετική άδεια από την κυβέρνηση για να διεξαχθεί ο αγώνας και να επιτραπεί κόσμος. Κάτι που έρχεται ως συνέχεια των αυστηρών πρωτοκόλλων της ΦΙΑ σε μία προσπάθεια να μειωθεί ο κίνδυνος εξάπλωσης του ιού.

Φόρμουλα 1 – Αυστραλία: “Του χρόνου επιστροφή στην κανονικότητα”

Θυμίζουμε, η Αυστραλία είναι μία από τις χώρες με τα λιγότερα κρούσματα κορωνοϊού. Ενώ, η πολιτεία της Βικτόρια (που διεξάγεται ο αγώνας) κατέγραψε μόλις ένα νέο κρούσμα.  Ο πρόεδρος της Φόρμουλα ανέφερε, πως του χρόνου θα υπάρχει ένα πιο φυσιολογικό πρόγραμμα. Όμως, η διοργάνωση ενός προγράμματος με αγώνες σε αρκετές ηπείρους, συγκεντρώνει αρκετά προβλήματα λόγω των περιορισμών που υπάρχουν σε κάθε χώρα και τα ταξιδιωτικά πρωτόκολλα τους.

Δείτε ακόμη:

Ο Εμμανουηλίδης για όλους και όλα στον ΠΑΟ και όχι μόνο
Ο καθένας με την δική του ατζέντα και ο Ινφαντίνο δεν είναι εξαίρεση!
Οι συναντήσεις κορυφής των εκπροσώπων ΦΙΦΑ-ΟΥΕΦΑ στην Ελλάδα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις