Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΠΑΟΚ – Γιαννούλης: Στενό μαρκάρισμα
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΑΟΚ – Γιαννούλης: Στενό μαρκάρισμα

ΠΑΟΚ - Γιαννούλης: Το ενδιαφέρον της Νάπολι μετατέθηκε για Ιανουάριο, δεν ατόνησε ούτε εγκαταλείφθηκε από τους Ιταλούς

ΠΑΟΚΓιαννούλης: Παραμένει το έντονο ενδιαφέρον της Νάπολι για τον Δημήτρη Γιαννούλη. Σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα, οι Ναπολιτάνοι εξετάζουν την περίπτωση απόκτησης του νεαρού μπακ στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Πάντως, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ αξιώνουν τον ποδοσφαιριστή στα 10 εκατομμύρια ευρώ.

Θυμίζουμε, για τον Γιαννούλη υπήρξαν αρκετοί μνηστήρες το καλοκαίρι και αποτέλεσε ένα από τα πιο καυτά ονόματα της ομάδας. Ενώ, πολλά ευρωπαϊκά κλαμπ ήθελαν να τον αποκτήσουν. Όμως, ο «δικέφαλος» αποφάσισε να τον κρατήσει στο ρόστερ του.

ΠΑΟΚ – Γιαννούλης: Γιαννούλης και Παλμέρι

Τα μάτια πολλών συλλόγων παραμένουν στραμμένα πάνω του και τσεκάρουν την περίπτωση του. Ενώ, σύμφωνα και με τον Ιταλό συνάδελφο της «Rai», Τσίρο Βενεράτο η Νάπολι εξετάζει την απόκτηση του στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο και ο Γιαννούλης βρίσκεται ψηλά στην λίστα των «παρτενοπέι» μαζί με τον Έμερσον Παλμέρι της Τσέλσι.  Πιο συγκεκριμένα, ο Βενεράτο αναφέρει, πως ο «δικέφαλος» ζητάει 10 εκατομμύρια ευρώ για τον νεαρό διεθνή μπακ και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής επιθυμεί ένα συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές στα 1.2 εκατομμύρια ευρώ ετησίως.

Ενώ, για την περίπτωση του Έμερσον αναφέρει, πως οι Λονδρέζοι θέλούν να τον παραχωρήσουν και φαίνονται θετικοί σε έναν δανεισμό του με οψιόν αγοράς στα 25 εκατομμύρια ευρώ. Όσο αναφορά τον ίδιο, θέλει ένα συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές πάνω από τα 2.5 εκατομμύρια ευρώ. Δηλαδή, περισσότερα από αυτά που λαμβάνει στην Τσέλσι.

Δείτε ακόμη:

Ο Εμμανουηλίδης για όλους και όλα στον ΠΑΟ και όχι μόνο
Ο καθένας με την δική του ατζέντα και ο Ινφαντίνο δεν είναι εξαίρεση!
Οι συναντήσεις κορυφής των εκπροσώπων ΦΙΦΑ-ΟΥΕΦΑ στην Ελλάδα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις