Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΠΑΟ – Εμμανουηλίδης: “Δικαιολογημένα παράπονα”
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΑΟ – Εμμανουηλίδης: “Δικαιολογημένα παράπονα”

ΠΑΟ - Εμμανουηλίδης: “Ξεκίνησε η σεζόν και περίμεναν να δουν άλλα πράγματα οι οπαδοί μας, σίγουρα πρέπει να απολογηθούμε”

ΠΑΟΕμμανουηλίδης: Ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης παραχώρησε δηλώσεις στην «NOVA» ενόψει του αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Βόλο. Ο νεαρός εξτρέμ μίλησε για τον νέο προπονητή της ομάδας, Λάζλο Μπόλονι και για την φιλοσοφία που θέλει να περάσει στους «πράσινους». Ενώ, τόνισε πως ο 67χρονος τεχνικός είναι ήρεμος σαν χαρακτήρας. Ακόμα, ξεκαθάρισε πως οι φίλοι του «τριφυλλιού» σωστά έχουν παράπονο και ότι η ομάδα θα παλέψει για να βελτιώσει το αγωνιστικό τους πρόσωπο.

Για τον Λάζλο Μπόλονι ο Εμμανουηλίδης είπε: «Μας έχει δείξει ότι είναι πολύ έμπειρος προπονητής. Είναι ήρεμος, ούτε φωνές. Είναι δύσκολο για έναν προπονητή μέσα σε τρεις προπονήσεις να περάσει τη φιλοσοφία του. Γι’ αυτό και εμείς από την πλευρά μας πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να τον βοηθήσουμε να μπει στο κλίμα. Είναι απλός, δεν ζητάει κάτι περίπλοκο. Ζητά απλά πράγματα που θα μας βοηθήσουν και περισσότερο πάθος. Σίγουρα είναι κάτι που μας λείπει μέχρι τώρα».

ΠΑΟ – Εμμανουηλίδης: Το κεφάλι ψηλά

Για την έλλειψη αυτοπεποίθησης στην ομάδα: «Το κλίμα στα αποδυτήρια δεν μπορεί να είναι τέλειο γιατί δεν έχουν έρθει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Προσπαθούμε να κρατάμε το κεφάλι ψηλά και να μην πέφτουμε γιατί δεν γίνεται να τα παρατάς. Δεν θα βγάλει πουθενά. Προσπαθούμε να κάνουμε restart».

Για το παράπονο των φιλάθλων: «Σίγουρα έχουν τα παράπονα τους. Ξεκίνησε η σεζόν και περίμεναν να δουν άλλα πράγματα από την ομάδα. Σίγουρα πρέπει να απολογηθούμε κάπως. Ήταν ένα παιχνίδι που δεν ήμασταν αποτελεσματικοί. Λογικό είναι να έχουν τα παράπονα τους. Το μόνο που μπορούμε να τους υποσχεθούμε είναι ότι θα τα δώσουμε όλα για να κάνουμε restart».

ΠΑΟ – Εμμανουηλίδης: Ανώτεροι στο 101%

Για το αν είναι must win το παιχνίδι κόντρα στον Βόλο: «Δεν έχουμε νίκη ακόμη στο πρωτάθλημα και έτσι όπως είναι η κατάσταση όλα τα παιχνίδια είναι πολύ σημαντικά. Δεν υπάρχει rotation, όλα είναι must win».

Για τους Θεσσαλούς: «Ο Βόλος είναι τελείως αλλαγμένη ομάδα. Νέος προπονητής και καλοί παίκτες. Είναι πολύ καλοί επιθετικά, αλλά έχουμε μελετήσει τις αδυναμίες τους, τις οποίες και θα προσπαθήσουμε να χτυπήσουμε γιατί είναι μία ομάδα που αφήνει πολλούς χώρους. Το μόνο που μας μένει είναι να μπούμε συγκεντρωμένοι. Είμαστε ανώτεροι αν δείξουμε το 100%».

ΠΑΟ – Εμμανουηλίδης: Ωρίμασα ποδοσφαιρικά

Για την επιστροφή του: «Ήταν μία ατυχία, αλλά είναι στο… παιχνίδι. Όπως είπε ο κόουτς υπάρχουν εμπόδια τα οποία πρέπει να προσπεράσουμε, γιατί και πέρυσι ξεκίνησα με κοιλιακούς προσαγωγούς στον Πανιώνιο και εξελίχθηκε πολύ καλά η σεζόν για εμένα. Προσπαθώ να δίνω το 100% για να βοηθάω την ομάδα».

Για το αν αισθάνεται, πως ωρίμασε: «Σίγουρα αισθάνομαι, γιατί όπως έχω πει στη σεζόν με τον Πανιώνιο ανδρώθηκα και ποδοσφαιρικά και ως άνθρωπος. Έγινα πολύ πιο ώριμος στο παιχνίδι μου και με έχει βοηθήσει πολύ».

Για τον Πανιώνιο: «Ο Πανιώνιος είναι μία ιστορική ομάδα που δεν της αρμόζει να βρίσκεται εκεί. Έχει ξεκινήσει μια νέα προσπάθεια και τους εύχομαι τα καλύτερα».

Δείτε ακόμη:

Γλίτωσε τα χειρότερα ο ΠΑΟΚ, 1-1 με την Ομόνοια
Ηττα 3-0 στην Πορτογαλία από την Μπράγκα η ΑΕΚ
Υπεγραψε για ακόμα ένα έτος στον ΠΑΟΚ ο Βιερίνια

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις