Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΠΑΟΚ – Βιερίνια: Στο σπίτι του!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΑΟΚ – Βιερίνια: Στο σπίτι του!

ΠΑΟΚ - Βιερίνια: Ο Πορτογάλος υπέγραψε για ένα χρόνο στο “δικέφαλο” και δεν αποκλείεται να κλείσει την καριέρα του εκεί όπου αγαπήθηκε όσο πουθενά αλλού.

ΠΑΟΚΒιερίνια: Έμεινε “σπίτι” του ο Αντελίνο Βιεϊρίνια! Ο Πορτογάλος μπακ βρέθηκε στα γραφεία του ΠΑΟΚ για να υπογράψει νέο συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους με τον “δικέφαλο”. Θυμίζουμε, ο Γιώργος Σαββίδης είχε ανακοινώσει μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στα social media την παραμονή του 34χρονου.

Έτσι, σήμερα ο “δικέφαλος” ανακοίνωση την ολοκλήρωση της συμφωνίας των δύο πλευρών. Ο πάγος ανάμεσα στις δύο πλευρές έσπασε και οι δύο πλευρές θα συνεχίσουν την συνεργασίας τους. Μάλιστα, πρόκειται για μία συμφωνία, που ήθελαν τόσο η ομάδα όσο και ο παίχτης. Σημαντικό ρόλο στην ολοκλήρωση της συμφωνίας έπαιξε και ο Όλαφ Ρέμπε, ο οποίος, είχε αρκετές συζητήσεις με τον Βιεϊρίνια για να βρουν την “χρυσή” τομή οι δύο πλευρές.

ΠΑΟΚ – Βιερίνια: “Γύρισα…”

Θυμίζουμε, ο 34χρονος Πορτογάλος ήρθε στον ΠΑΟΚ το 2008 μετά από εισήγηση του Φερνάντο Σάντος και έμεινε στην ομάδα εως το 2012. Το 2017 πήρε τον δρόμο της επιστροφής από την Βόλφσμπουργκ, που αγωνιζόταν για την Θεσσαλονίκη. Έτσι, στην δεύτερη θητεία του στον ΠΑΟΚ κατέκτησε ένα πρωτάθλημα Ελλάδας και δύο κύπελλα Ελλάδας. Ο Βιεϊρίνια μόλις υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο, δήλωσε: “Η Τούμπα πάντα είναι το σπίτι μου. Τέλος καλό όλα καλά. Πρέπει να κάνω τεστ τώρα, εργομετρικά, πρέπει να είμαι 100% σίγουρος και μετά θα ξεκινήσω προπονήσεις. Γύρισα πίσω στο σπίτι μου”.

Δείτε ακόμη:

Καθάρισε τη Μαρσέιγ 1-0 ο Ολυμπιακός!
ΈσΠΑΣε 2-1 την έδρα του Απόλλωνα
“Αχνοφαίνονται” οι κάλπες για τη νέα διοίκηση της ΕΠΟ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις