Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΕΠΟ – εκλογές: 23/11 η εκλογική ΓΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΕΠΟ – εκλογές: 23/11 η εκλογική ΓΣ

ΕΠΟ - εκλογές: Η ΕΕ της ΕΠΟ άναψε το “πράσινο φως”, αφού ενέκρινε την πρόσκληση για την ημερήσια διάταξη των θεμάτων της Ειδικής Εκλογικής Συνέλευσης

ΕΠΟεκλογές: Είναι πλέον οριστικό. Η γενική συνέλευση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας για την εκλογή νέας διοίκησης θα διεξαχθεί στις 23 Νοεμβρίου. Η απόφαση αυτή λήφθηκε στην σημερινή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας. Η συνεδρίαση έγινε υπό την επίβλεψη του ανεξάρτητου εμπειρογνώμονα των ΦΙΦΑ-ΟΥΕΦΑ, Πετρ Φούσεκ. Η ΕΕ της ΕΠΟ άναψε το “πράσινο φως”, αφού ενέκρινε την πρόσκληση για την ημερήσια διάταξη των θεμάτων της Ειδικής Εκλογικής Συνέλευσης της ΕΠΟ.

Μάλιστα, προγραμματίστηκε να διεξαχθεί στις 23 Νοεμβρίου του 2020 και θα διεξαχθεί στο ξενοδοχείο “Divani Apollon Palace” στην Βουλιαγμένη, στις 10 το πρωί. Έτσι, εκείνη την ημέρα θα πραγματοποιηθούν οι διαδικασίες αρχαιρεσιών της ΕΠΟ.

ΕΠΟ – εκλογές: Η ανακοίνωση

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας: “Συνεδρίασε σήμερα η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας παρουσία του ανεξάρτητου εμπειρογνώμονα των FIFA και UEFA κ. Πετρ Φούσεκ. Η Εκτελεστική Επιτροπή ενέκρινε την πρόσκληση και την ημερήσια διάταξη των θεμάτων της Ειδικής Εκλογικής Συνέλευσης της Ε.Π.Ο., η οποία έχει προγραμματισθεί να συγκληθεί στις 23 Νοεμβρίου 2020, στις 10 π.μ., στο ξενοδοχείο Divani Apollon Palace στη Βουλιαγμένη. Γνωστοποιήθηκε επίσης η σύνθεση της νεοεκλεγείσας Επιτροπής Εφέσεων της Ε.Π.Ο. Τακτικοί: Ηλίας Γιαρένης (Πρόεδρος), Αντώνιος Μελισσινός (Αναπληρωτής Πρόεδρος), Δήμητρα Μπάτρη, Δήμητρα Ιωάννα Κόσινα, Χρήστος Παπακώστας. Αναπληρωματικοί: Χριστίνα Πουρνάρα, Σοφία Λιγνού, Αποστολίνα Παντελίδου.

Δείτε ακόμη:

Μεγάλα διπλό η Γιουνάιτεντ, “στείρα” ισοπαλία στο Λονδίνο
Σιμόες: Στόχος μας στο Γιουρόπα η πρόκριση από τον όμιλο
Ο Μαρτίνς στην πρώτη φετινή συνέντευξη ενόψει αγώνα Τσάμπιονς Λιγκ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις