Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ολυμπιακός – Μαρτίνς: Τρεις για τη 2η θέση
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολυμπιακός – Μαρτίνς: Τρεις για τη 2η θέση

Ολυμπιακός - Μαρτίνς: “Ανυπομονούμε για να παίξουμε και να πάρουμε τη νίκη, κάτι που θα μας βοηθήσει για το στόχο της πρόκρισης”

ΟλυμπιακόςΜαρτίνς: Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς μίλησε για το παιχνίδι της ομάδας του με την Μαρσέιγ. Ο Πορτογάλος στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου στάθηκε στο γεγονός, πως ο αγώνας θα γίνει τελικά χωρίς την παρουσία φιλάθλων. Όμως, τόνισε πως στόχος παραμένει η νίκη. Ακόμα, μίλησε για τις λεπτομέρειες του αγώνα αλλά και τις διαφορές της πρεμιέρας σε σχέση με πέρυσι.Παράλληλα, κλήθηκε να σχολιάσει το γεγονός, πως υπάρχουν τρεις Πορτογάλοι προπονητές στον όμιλο. Αναφέρθηκε στον Βαλμπουενά και το γεγονός ότι είναι σημαντικός στο παιχνίδι των “ερυθρόλευκων”. Ενώ, μίλησε και για την κατάσταση των Πέπε και Βινάγκρε.

Πιο συγκεκριμένα, όσα δήλωσε:”Η μεγάλη διαφορά σε σχέση με πέρσι είναι ότι το γήπεδο θα είναι άδειο. Χωρίς πάθος και ενθουσιασμό δεν είναι το ίδιο. Από την άλλη πέρυσι είχαμε δύο μεγάλες ομάδες στον όμιλο και περάσαμε στην επόμενη φάση. Φέτος είναι ένας μεγάλος αντίπαλος και τρεις που θα διεκδικήσουν τη δεύτερη θέση. Αυτή είναι η διαφορά, αλλά η μεγάλη διαφορά είναι ότι θα λείπει ο κόσμος. Υπάρχει όντως διαφορά στην προετοιμασία, όμως κι εμείς δεν είμαστε πια στην αρχή, έχουμε παίξει αρκετά ματς. Είμαστε καλά προετοιμασμένοι. Πιστεύω ότι θα γίνει ένα ωραίο παιχνίδι με γκολ, από δύο επιθετικές ομάδες. Ανυπομονούμε για να παίξουμε και να πάρουμε τη νίκη, κάτι που θα μας βοηθήσει για το στόχο της πρόκρισης”.

Ολυμπιακός – Μαρτίνς: Αλλη Μαρσέιγ προ τριετίας

Για τη νίκη με την Γκιμαράες κόντρα στη Μαρσέιγ προ τριετίας, ο Μάρτινς είπε: “Είναι αλήθεια ότι παίξαμε μαζί. Έχουν περάσει όμως τρία χρόνια. άλλαξε ο προπονητής, τότε ήταν ο Ρούντι Γκαρσία. Υπάρχουν αρκετοί παίκτες ίδιοι, ο Μανταντά, ο Σακάι, ο Τοβέν, ο Αμαβί. Ξέρουμε την ομάδα που θα βρούμε αύριο και πώς θα την αντιμετωπίσουμε, αλλά σίγουρα θα είναι πολύ διαφορετική από εκείνη που αντιμετώπισα εγώ με την Γκιμαράες”

Για την εξέλιξη των Πορτογάλων προπονητών και το γεγονός, πως είναι τρεις στον όμιλο: “Είναι καλοί προπονητές, ο Αντρέ έχει πετύχει πολλά πράγματα και ο Σέρτζιο επίσης με την Πόρτο. Οι Πορτογάλοι προπονητές έχουν εξελιχθεί πολύ γιατί υπάρχει ανταγωνισμός μεταξύ τους. Έπρεπε να γίνουμε πιο εφευρετικοί για να ξεπεράσουμε κάποια προβλήματα αυτό ματς κάνει πιο ανταγωνιστικούς και καλύτερους”.

Ολυμπιακός – Μαρτίνς: Οι Βαλμπουενά, Πέπε, Βινάγκρε

Για τον Βαλμπουενά: “Ο Ματιέ είναι σπουδαίος παίκτης για την ομάδα μας. Είναι πολύ σημαντικός, είμαστε χαρούμενοι που τον έχουμε. Ταιριάζει η φιλοσοφία του με αυτή του Ολυμπιακού, ξέρει τη νοοτροπία του συλλόγου και την εφαρμόζει”

Για την ετοιμότητα των Πέπε και Βινάγκρε: “Θα δω την κατάστασή τους μετά την προπόνηση για να πάρω τις αποφάσεις μου. Ο Πέπε προπονείται και είναι σε κατάσταση που μπορεί να βοηθήσει, έχει περισσότερες πιθανότητες. Για τον Βινάγκρε έχουμε κάποιες αμφιβολίες που θα λύσουμε μετά το τέλος της προπόνησης”.

Δείτε ακόμη:

Ανατροπή – Ανακαλείται η απόφαση για φιλάθλους στα γήπεδα
Δάγκωσαν τα παγόνια 1-0 εκτός έδρας οι “Λύκοι”
Τσίμπησε βαθμό από την καλύτερή της Βερόνα η Τζένοα (0-0)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις