Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Τρομερό διπλό η Γουλβς
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Τρομερό διπλό η Γουλβς

Πρέμιερ Λιγκ - αγωνιστικό: Μισή φάση ένα γκολ και δραπέτευσε 0-1 στο “Ελαντ Ρόουντ” κόντρα στη Λιντς - Ισοπαλία 0-0 για Γουέστ Μπρομ και Μπέρνλι

Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Πέρασε έστω και δύσκολα η Γούλβς από το «Έλαντ Ρόουντ». Οι «λύκοι» νίκησαν 1-0 την Λιντς εκτός έδρας. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να μπαίνουν δυνατά και να προσπαθούν να πάρουν τον έλεγχο του αγώνα. Η μπάλα πήγαινε πάνω κάτω και έγινε αρκετές φάσεις και από τις δύο πλευρές. Όμως, δεν κατάφεραν να πετύχουν κάποιο γκολ πριν από την ανάπαυλα.

Στο β’ μέρος, το παιχνίδι συνεχίστηκε στην ίδια ένταση. Υπήρχε αρκετή ένταση και ήταν αμφίρροπο. Η Λιντς είχε περισσότερη διάθεση και έπαιξε πιο επιθετικά. Όμως, η Γούλβς ήταν αυτή, που πήρε το προβάδισμα. Στο 70’ ο Χιμένεθ έκανε το 0-1. Τα «παγώνια» προσπάθησαν να αντιδράσουν αλλά οι φιλοξενούμενοι αμύνθηκαν εξαιρετικά και κράτησαν το αποτέλεσμα, παίρνοντας τους τρεις πολύτιμους βαθμούς.

Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Γουέστ Μπρομ και Μπέρνλι

Κόλλησαν στο μηδέν Γουέστ Μπρομ και Μπέρνλι. Οι δύο ομάδες μπήκαν νευρικές στο παιχνίδι και προσπαθούσαν να βρουν τα πατήματα τους. Προσπάθησαν να πάρουν τον έλεγχο και έπαιξαν κυρίως στο κέντρο. Οι γηπεδούχοι ήταν ορεξάτοι και απείλησαν την Μπέρνλι, όμως δεν μπορούσαν να τελειώσουν σωστά τις φάσεις, που έκαναν. Στο β’ μέρος, ο ρυθμός ανέβηκε. Η Γουέστ Μπρομ συνέχισε να είναι κινητική και να πιέζει τους γηπεδούχους, οι οποίοι αμύνθηκαν εξαιρετικά και χτυπούσαν στην κόντρα. Δεν άλλαξε κάτι στο αποτέλεσμα και έτσι ήρθε η πρώτη λευκή ισοπαλία στην  Πρέμιερ Λιγκ.

Δείτε ακόμη:

Άλωσε το ‘Αλκαζάρ’ ο Αστέρας 3-1 την ΑΕΛ
Ισόπαλο 1-1 το ντέρμπι των δικεφάλων στο ΟΑΚΑ
Μπορούσε διπλό, αλλά είχε …άγιο που πήρε “Χ” 2-2 στον ΟΦΗ ο ΠΑΟ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις