Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – 5η αγωνιστική: “Χ”ωρίς νικητή
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – 5η αγωνιστική: “Χ”ωρίς νικητή

Σούπερ Λιγκ - 5η αγωνιστική: Ισόπαλο 1-1 το ντέρμπι των “δικεφάλων” στο ΟΑΚΑ, η μάχη των πολλών απόντων εκατέρωθεν

Σούπερ Λιγκ – 5η αγωνιστική: Δεν έβγαλε νικητή το ντέρμπι των «δικεφάλων»! ΑΕΚ και ΠΑΟΚ έμειναν ισόπαλοι στο 1-1. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους «ασπρόμαυρους» να μπαίνουν δυνατά και να προσπαθούν να απειλήσουν την «ένωση», η οποία λόγω των πολλών απουσιών κλείστηκε πίσω και σφράγισε την άμυνα της. Οι φιλοξενούμενοι έκαναν αρκετές φάσεις και είχαν την πρωτοβουλία. Όμως, η ΑΕΚ κόντρα στην ροή του αγώνα πήρε το προβάδισμα.

Στο 23’ ο Ανσαριφάρντ έκανε το 1-0 έπειτα από πολύ ωραία συνεργασία με τον Τάνκοβιτς. Ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να είχε ισοφαρίσει αμέσως. Ο Τζόλης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, όμως έπειτα από την παρέμβαση του VAR το γκολ ακυρώθηκε, αφού ο νεαρός επιθετικός κέρδισε την μπάλα με το χέρι. Στην συνέχεια οι Θεσσαλονικείς θέλησαν να χτυπήσουν από την πλευρά του 17χρονου Μιτάι αλλά η ΑΕΚ δεν δυσκολεύτηκε να διατηρήσει τον έλεγχο και έτσι πήγε στα αποδυτήρια με το προβάδισμα.

Σούπερ Λιγκ – 5η αγωνιστική: Το β’ ημίχρονο

Στην επανάληψη το παιχνίδι συνεχίστηκε στο ίδιο μοτίβο. Ο ΠΑΟΚ είχε την πρωτοβουλία και προσπαθούσε να χτυπήσει την «ένωση». Όμως, οι σέντρες που επιχείρησε, αποτελούσαν εύκολη λεία για την άμυνα των γηπεδούχων. Οι δύο πλευρές έκαναν αρκετές αλλαγές και έδωσαν φρεσκάδα στο παιχνίδι τους. Η ΑΕΚ επικεντρώθηκε στο να κρατήσει το αποτέλεσμα και απειλούσε μόνο στην κόντρα. Οι φιλοξενούμενοι έκαναν ευκαιρίες και είχαν καλά σουτ με τους Τσόλακ και Σφιντέρσκι. Όλα έδειχναν ότι οι «κιτρινόμαυροι» θα έπαιρναν τη νίκη, όμως ο Μούργκ είχε άλλη άποψη. Στο 89’ ο Μπίσεσβαρ έκανε την σέντρα και η κεφαλιά του Σφιντέρσκι βρήκε τον Αυστριακό στην πλάτη της άμυνας της ΑΕΚ και έγινε το 1-1. Μάλιστα, οι Θεσσαλονικείς έχασαν μεγάλη ευκαιρία στο τελευταίο λεπτό με τον Τσιντώτα να σταματάει τον Σουηδό. Έτσι, οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τον βαθμό της ισοπαλίας.

Το φίλμ του αγώνα:

ΓΚΟΛ: Ανσαριφάρντ 23’, Μούργκ 89’

ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Τομπίας Στίλερ (Γερμανία), Βοηθοί: Κρίστιαν Γκίτλεμαν (Γερμανία), Ράφαελ Φόλτιν (Γερμανία), VAR: Ρόμπερτ Χάρτμαν (Γερμανία)

ΑΕΚ (Μ. Καρέρα): Τσιντώτας, Τσιγκρίνσκι, Χνιντ, Νεντελτσιάρου, Παουλίνιο (Βασιλαντωνόπουλος 70’), Κρίστισιτς, Σάκχοφ, Μιτάι (Λόπες 46’), Τάνκοβιτς (Αλμπάνης 60’, Σαμπανάζοβιτς 80’), Ανσαριφάρντ (60′ Ολιβέιρα), Λιβάγια.

ΠΑΟΚ (Α. Φερέιρα): Ζίβκοβιτς, Βαρέλα, Μιχαϊλίδης (Μούργκ 81’), Ίνγκανσον, Γιαννούλης, Λέο Μάτος (Ουαγκέ 68’), Εσίτι (Νινούα 58’), Σβαμπ, Τζόλης (Σφιντέρσκι 68’), Α. Ζίβκοβιτς (Μπίσεσβαρ 81’), Τσόλακ.

Δείτε ακόμη:

Κυνήγι νυχτερίδας με …τορπίλες στο ‘Μαδριγάλ’
Σε τέσσερα μέτωπα οι “μάχες” στην Αγγλία
“Μισή” στο Ούντινε η Πάρμα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις