Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Λα Λιγκα – προαναγγελία: Σε στενωπό!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λα Λιγκα – προαναγγελία: Σε στενωπό!

Λα Λιγκα - προαναγγελία: Ψάχνει διέξοδο στο τούνελ η Βαλένθια, δοκιμάζεται εκτός έδρας από τη Βιγιαρεάλ - Με Σοσιεδάδ εντός η Μπέτς

Λα Λιγκα – προαναγγελία: Με έξι αναμετρήσεις συνεχίζεται η 6η αγωνιστική της Λα Λίγκα. Η Βιγιαρεάλ υποδέχεται την Βαλένθια σε ένα αμφίρροπο παιχνίδι. Τα «κίτρινα υποβρύχια» έρχονται από την λευκή ισοπαλία κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Έπαιξαν καλά και κατάφεραν να πάρουν τον βαθμό. Δεν έχουν καταφέρει να δέσουν μεταξύ τους οι ποδοσφαιριστές και γι’ αυτό δεν έχουν βρει ρυθμό. Απόψε, δεν υπολογίζονται οι  Ζ. Μορένο, Εστουπινιάν και Α. Μορένο.

Από την άλλη, η Βαλένθια έρχεται από την ήττα με 0-2 κόντρα στην Μπέτις. Τα πράγματα είναι δύσκολα για τις «νυχτερίδες» και υπάρχει μεγάλη δυσαρέσκεια και προβληματισμός. Υπάρχουν αρκετά κενά και δεν έχει γίνει κάποια προσθήκη. Απόψε, θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες. Δεν υπολογίζονται οι Κοντόγκμπια και Μανγκαλά  ενώ αμφίβολος είναι και ο Καρμπονέλ.

Λα Λιγκα – προαναγγελία: Μπέτις και Σοσιεδάδ

Ενδιαφέρον παιχνίδι και στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν». Η Μπέτις αντιμετωπίζει την Ρεάλ Σοσιεδάδ. Οι Ανδαλουσιανοί έρχονται από τη νίκη με 2-0 κόντρα στην Βαλένθια. Έκαναν μια εξαιρετική εμφάνιση και θα μπορούσαν να είχαν πετύχει περισσότερα γκολ, αν δεν ήταν σε καλή βραδιά ο κίπερ των «νυχτερίδων». Έχουν ποιότητα και έχουν βελτιώσει αρκετά την αμυντική τους λειτουργία. Απόψε, θέλουν να συνεχίσουν τις νίκες. Δεν υπολογίζονται οι Γκερέρο και Καμαράσα.

Από την άλλη, οι Βάσκοι έρχονται από τη νίκη με 3-0 απέναντι στην Χετάφε. Επιθετικά ήταν εξαιρετικοί, ενώ δεν απειλήθηκαν καθόλου από την αντίπαλο τους. Απόψε, θέλουν να συνεχίσουν τις νίκες. Δεν είναι διαθέσιμοι οι Ιγιαραμέντι, Θαλντούα, Θουμπέλδια και Μαρκελάνθ.

Στα άλλα παιχνίδια της ημέρας, η Αθλέτικ Μπιλμπάο υποδέχεται την Λεβάντε. Η Αλαβές αντιμετωπίζει την Έλτσε. Η Εϊμπάρ κοντράρεται με την Οσασούνα και η Ουέσκα υποδέχεται την Ρεάλ Βαγιαδολίδ.

Δείτε ακόμη:

Με χατ τρικ Ελ Αραμπί και παίκτη παραπάνω για 45’ ο Ολυμπιακός 4-0 τον Ατρόμητο
Αήττητος και πρωτοπόρος, ο Αρης 1-0 τον Απόλλωνα
Το γύρισε ο Βόλος, 2-1 τον ΠΑΣ Γιάννινα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις