Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – 5η αγωνιστική: Αήττητος και πρώτος
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – 5η αγωνιστική: Αήττητος και πρώτος

Σούπερ Λιγκ - 5η αγωνιστική: Νέα νίκη ο Αρης, 1-0 τον Απόλλωνα που είχε ακυρωθέν γκολ με παρέμβαση του VAR για οφσάιντ

Σούπερ Λιγκ5η αγωνιστική: Συνεχίζει ακάθεκτος ο Άρης! Οι «κίτρινοι» νίκησαν 1-0 τον Απόλλων Σμύρνης και παρέμειναν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να ξεκινάνε δυνατά και να προσπαθούν να πάρουν την πάνω χέρι στον αγώνα. Μάλιστα, στο 35’ ο Μπρούνο Γκάμα έκανε το 1-0, δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του.

Στην συνέχεια ο Άρης είχε την κατοχή, ωστόσο δεν μπορούσε να διασπάσει την άμυνα των φιλοξενούμενων. Η «ελαφρά ταξιαρχία» δεν μπορούσε να απειλήσει και χαρακτηριστικό είναι, πως την πρώτη της τελική στον αγώνα την έκανε στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου. Έτσι, ο Άρης οδηγήθηκε στα αποδυτήρια, έχοντας το προβάδισμα.

Σούπερ Λιγκ – 5η αγωνιστική: Το β’ ημίχρονο

Στο β’ μέρος, οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοση τους και προσπάθησαν να πιέσουν τον Άρη. Ανέβηκαν μέτρα στο γήπεδο και άρχισαν να παίζουν πιο επιθετικά. Είχαν διάθεση και γύρισαν σωστά την μπάλα. Δεν μπόρεσαν όμως να πετύχουν κάτι παραπάνω, αφού ο Άρης αμύνθηκε υποδειγματικά. Ο Απόλλων είχε και ακυρωθέν γκολ στο 70’. Ο Σλίβκας έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, όμως έπειτα από παρέμβαση του VAR καταλογίστηκε οφσάιντ στο ξεκίνημα της φάσης. Ο Άρης ξύπνησε μετά από την εν λόγω φάση και ανέβασε την ένταση του. Έκανε αλλαγές και διατήρησε το προβάδισμα. Έτσι, συνέχισε τα θετικά αποτελέσματα και παρέμεινε στην κορυφή.

Το φίλμ του αγώνα:

ΓΚΟΛ: Γκάμα 35’

ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Δημήτρης Καραντώνης (Ημαθίας), Βοηθοί: Κωνσταντίνος Ψαρρής (Ζακύνθου), Κωνσταντίνος Λιόντος (Ηπείρου), VAR: Αθανάσιος Τζήλος (Λάρισας)

Άρης (Ά. Μάντζιος): Μπουσέ, Σάκιτς, Ρόουζ, Δεληζήσης, Σούντγκρεν, Ματίγια (Μπαγκαλιάνης 93’), Τζέγκο (Σάσα 58’), Γκαρσία (Μαντσίνι 75’), Μπερτόλιο (Μάνος 93’), Γκάμα (Κάτσε 75’), Λόπεθ.

Απόλλων Σμύρνης (Γ. Παράσχος): Κότσαρης, Χουχούμης (Ντάουντα 62’), Λισγάρας, Ντομίνγκες, Μπαξεβανίδης, Μπεντινέλι (Κολ 90’), Σλίβκα, Φερνάντεθ (Μουνιέ 62’), Τσιλούλης, Βιτλής (Ιωαννίδης 90’), Φατιόν (Τσαμπούρης 45’ λ.τρ.).

Δείτε ακόμη:

Ματαιώθηκε οριστικά το γκραν πρι του Βιετνάμ, 17 οι φετινοί αγώνες
Σκέψεις Τσεφέριν για Φάιναλ 4 στο Τσάμπιονς Λιγκ
Σίγουρος για την ετοιμότητα του ΠΑΟΚ ο Μπίσεσβαρ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις