Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΠΑΟΚ – Μπίσεσβαρ: “Νωρίς το ντέρμπι”
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΑΟΚ – Μπίσεσβαρ: “Νωρίς το ντέρμπι”

ΠΑΟΚ - Μπίσεσβαρ: “Να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο όπως κάνουμε στα ευρωπαϊκά παιχνίδια και κόντρα στην Μπενφίκα” λέει ο Ολλανδός

ΠΑΟΚΜπίσεσβαρ: Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ μίλησε για το ντέρμπι των «δικεφάλων». Ο Ολλανδός εξτρέμ παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της «NOVA» και μίλησε για την αντίπαλο του ΠΑΟΚ. Ακόμα, στάθηκε στο τι θα πρέπει να κάνει η ομάδα του για να κερδίσει το παιχνίδι. Δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον αποκλεισμό από το Τσάμπιονς Λιγκ και τόνισε πως ο «δικέφαλος» το έχει ξεπεράσει. Ενώ, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τα νέα αποκτήματα της ομάδας.

Πιο συγκεκριμένα, όσα δήλωσε: Για το ματς με την ΑΕΚ: «Είναι ένα ενδιαφέρον παιχνίδι γιατί έρχεται νωρίς. Πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι γιατί έχουμε παίξει ήδη κάποια σημαντικά παιχνίδια αν υπολογίσουμε τα παιχνίδια της Ευρώπης θα είναι ένα ωραίο παιχνίδι και ελπίζω να πάρουμε τη νίκη».

ΠΑΟΚ – Μπίσεσβαρ: “Όπως με την Μπενφίκα”

Για το πως θα πρέπει να διαχειριστεί το παιχνίδι ο ΠΑΟΚ ο Μπίσεσβαρ λέει: «Πρέπει να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο όπως κάνουμε στα ευρωπαϊκά παιχνίδια και κόντρα στην Μπενφίκα. Δεν θα έχουμε παίκτες όπως ο Πέλκας. Όμως θέλουμε να δείξουμε ένα καλό πρόσωπο σε ένα δύσκολο παιχνίδι. Νομίζω πως είναι η κατάλληλη ευκαιρία να δείξουμε τι αξίζουμε γιατί θέλουμε να πάρουμε και πάλι το πρωτάθλημα».

Για τον αποκλεισμό από την Κράσνονταρ: «Εγώ προσωπικά και οι συμπαίκτες μου το έχουμε ξεπεράσει. Είμαστε συγκεντρωμένοι στα παιχνίδια που έχουμε μπροστά μας σε όλες τις διοργανώσεις».

Για τους νεοαποκτηθέντες της ομάδας: «Κάνουν καλή δουλειά μέχρι τώρα κάνουν την ομάδα πιο φρέσκια. Είναι κάτι που συμβαίνει σε όλες τις ομάδες. Είμαστε μια ομάδα με ποιότητα και έχει δημιουργηθεί ένα καλό μίγμα με εμάς τους παλιούς και τα νέα παιδιά που ήρθαν. Είμαστε ένα νεανικό σύνολο που σε κάθε παιχνίδι θα φαινόμαστε καλύτεροι».

Δείτε ακόμη:

Μπαρτζώκας: Αλλοιώνεται η διοργάνωση από την πανδημία!
Τα πρωτόκολλα υγείας και οι αναβολές του μπασκετικού Τσάμπιονς Λιγκ
Ισοπαλία τα πάντσερ, “φάπα” από την Ουκρανία η Ισπανία

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις