Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Τσάμπιονς Λιγκ – Τσεφέριν: Σκέψεις για Φάιναλ 4!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τσάμπιονς Λιγκ – Τσεφέριν: Σκέψεις για Φάιναλ 4!

Τσάμπιονς Λιγκ - Τσεφέριν: Ανοιχτές οι αλλαγές και για το 2021 ελέω πανδημίας σύμφωνα με την δήλωση από τον ίδιο τον πρόεδρο της ΟΥΕΦΑ

Τσάμπιονς ΛιγκΤσεφέριν: Ο πρόεδρος της ΟΥΕΦΑ, Αλεξάντερ Τσεφέριν, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρξει ένα Φάιναλ 4 για το Τσάμπιονς Λιγκ λόγω της πανδημίας. Ενώ τόνισε, ότι το Euro μπορεί να διεξαχθεί σε μία μόνο χώρα. Το νέο κύμα κορωνοϊού βάζει σε σκέψεις τους ανθρώπου της ΟΥΕΦΑ για την διεξαγωγή των κορυφαίων διοργανώσεων.

Θυμίζουμε, το φετινό Τσάμπιονς Λιγκ ολοκληρώθηκε με την μορφή Φάιναλ 8 στην Πορτογαλία. Ενώ, το Γιουρόπα Λιγκ με τον αντίστοιχο τρόπο στην Γερμανία. Έτσι, δεν είναι απίθανο να δούμε κάτι παρόμοιο ξανά. Μάλιστα, ο ίδιος ο πρόεδρος της ΟΥΕΦΑ σε δηλώσεις του στο δίκτυο «Movistar» δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο. Παράλληλα, έθεσε ως χρονικό περιθώριο το 2024 για πιθανή διεξαγωγή του Τσάμπιονς Λιγκ με την μορφή του Φάιναλ 4 και ειδικότερα μετά τις νέες συνθήκες, που έχουν δημιουργηθεί λόγω του κορωνοϊού.

Τσάμπιονς Λιγκ – Τσεφέριν: “Ποδοσφαιρική εβδομάδα”

Πιο συγκεκριμένα, τόνισε: «Ένα Φάιναλ 4 στο Τσάμπιονς Λιγκ, μία ποδοσφαιρική εβδομάδα, θα είναι σπουδαίο γεγονός. Πιστεύω ότι είναι επιλογή για τη συγκεκριμένη διοργάνωση από το 2024. Το σημαντικό είναι να τελειώσει αυτή η πανδημία το συντομότερο δυνατό, διαφορετικά ολόκληρη η οικονομία, συμπεριλαμβανομένου του ποδοσφαίρου, θα έχει σοβαρά προβλήματα».

Ενώ, συνέχισε: «Και το αποτέλεσμα μπορεί να είναι μία πλήρης καταστροφή. Εμείς έχουμε ως πλάνο τη διεξαγωγή του Euro 2020 σε 12 χώρες. Εάν όμως δεν είναι εφικτό κάτι τέτοιο λόγω της κατάστασης με τον κορονοϊό, μπορεί το τουρνουά να γίνει σε 11, 8, 5, ακόμα και σε μία μόνο χώρα».

Δείτε ακόμη:

Μπαρτζώκας: Αλλοιώνεται η διοργάνωση από την πανδημία!
Τα πρωτόκολλα υγείας και οι αναβολές του μπασκετικού Τσάμπιονς Λιγκ
Ισοπαλία τα πάντσερ, “φάπα” από την Ουκρανία η Ισπανία

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις