Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – 5η αγωνιστική: Βόλος ανατρεπτικός!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – 5η αγωνιστική: Βόλος ανατρεπτικός!

Σούπερ Λιγκ - 5η αγωνιστική: Σπουδαία νίκη, το γύρισε με τον ΠΑΣ Γιάννινα, 2-1 και σκόρερ τους Ουάρντα, Μπαριέντος - Είχε και ακυρωθέν γκολ ο Ουάρντα

Σούπερ Λιγκ5η αγωνιστική: Ωραίο ματς στο «Πανθεσσαλικό»! Ο Βόλος νίκησε 2-1 τον ΠΑΣ Γιάννινα στην πρώτη αναμέτρηση μεταξύ τους. Οι Ηπειρώτες μπήκαν δυνατά και άνοιξαν το σκορ με το καλημέρα σας. Στο 3’ ο Παμλίδης με ένα πολύ όμορφο γκολ έκανε το 0-1. Μετά το γκολ οι Θεσσαλοί προσπάθησαν να αντιδράσουν και ανέβασαν τον ρυθμό τους.

Μάλιστα, είχαν και ακυρωθέν γκολ στο 23’ με τον Ουάρντα, ωστόσο μετά την παρέμβαση του VAR καταλογίστηκε επιθετικό φάουλ. Ο ΠΑΣ Γιάννινα διαχειρίστηκε σωστά την πίεση και κράτησε ανέπαφη την εστία του, ενώ είχε ευκαιρίες και για δεύτερο γκολ. Έτσι, οδηγήθηκε στα αποδυτήρια βρισκόμενος μπροστά στο σκορ.

Σούπερ Λιγκ – 5η αγωνιστική: Το β’ ημίχρονο

Στο β’ μέρος, ο Βόλος ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση του και πήρε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Είχε ευκαιρίες και κατάφερε να ισοφαρίσει. Στο 56’ ο Μπαριέντος εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι, που κέρδισε η ομάδα του, κάνοντας το 1-1. Ο Βόλος συνέχισε να πιέζει και έκλεισε τους Ηπειρώτες στα καρέ τους. Στο 77’ ο Ουάρντα έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του, σημειώνοντας το 2-1. Οι γηπεδούχοι δεν δυσκολεύτηκαν να κρατήσουν το προβάδισμα απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα και έτσι πήραν τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Το φίλμ του αγώνα:

ΓΚΟΛ: Παμλίδης 3’, Μπαριέντος 56’ (πεν), Ουάρντα 77’

ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Πέτρος Τσαγκαράκης (Χανίων), Βοηθοί: Ιορδάνης Δημητριάδης (Καστοριάς), Θεόδωρος Τζιουβάρας (Κοζάνης), VAR: Άγγελος Ευαγγέλου (Αθηνών)

Bόλος (Α. Λόπεθ): Γκαραβέλης, Ντεντάκης, Κολόμπο, Σάντσες, Φεράρι, Τσοκάνης (Περέα 37’ λ.τρ.), Ριένστρα, Μαρτίνες (Nίνης 92’), Ουάρντα, Μπαριέντος, Δουβίκας (Κιάκος 80’).

ΠΑΣ Γιάννινα (Α. Γιαννίκης): Χουτεσιώτης, Σάλιακας (Μπρένερ 89’), Παντελάκης, Εραμούσπε, Πέερσμαν, Σιόντης (Ντομίνγκες 81’), Κάστρο, Καρτάλης (Ελευθεριάδης 82’), Νάουμετς (Λέο 61’), Παμλίδης, Κριζμάν.

Δείτε ακόμη:

Ματαιώθηκε οριστικά το γκραν πρι του Βιετνάμ, 17 οι φετινοί αγώνες
Σκέψεις Τσεφέριν για Φάιναλ 4 στο Τσάμπιονς Λιγκ
Σίγουρος για την ετοιμότητα του ΠΑΟΚ ο Μπίσεσβαρ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις