Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Serie A –  προαναγγελία: Σε πέντε μέτωπα
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Serie A –  προαναγγελία: Σε πέντε μέτωπα

Serie A -  προαναγγελία: Πέντε ματς στο πρόγραμμα της πρώτης κατηγορίας του καμπιονάτο - Με απουσίες στο Ούντινε η Πάρμα

Serie A –  προαναγγελία: Πέντε αγώνες έχει το σημερινό πρόγραμμα της Serie A. Η Μπολόνια υποδέχεται την Σασσουόλο στο «Ρενάτο Νταλ’ Άρα». Οι γηπεδούχοι έρχονται από την εκτός έδρας ήττα με 1-0 από την Μπενεβέντο. Είχαν μια καλή εικόνα και έπαιξαν επιθετικά. Θα μπορούσαν να είχαν πετύχουν κάποιο γκολ, όμως ο αντίπαλος γκολκίπερ ήταν σε μεγάλη βραδιά. Απόψε, πρέπει να βελτιωθούν στο τελείωμα των φάσεων για να πετύχουν κάτι παραπάνω. Δεν υπολογίζονται οι Ντάικς, Μεδέλ, Πόλι και Σκοβ Όλσεν.

Από την άλλη, η Σασσουόλο έρχεται από τη νίκη με 4-1 κόντρα στην Κροτόνε. Παρά το μεγάλο σκορ δυσκολεύτηκε αρκετά στο πρώτο ημίχρονο. Έχει την ψυχολογία και η γραμμή κρούσης της μπορεί να προκαλέσει ζημιές. Απόψε, θέλει να συνεχίσει τις νίκες. Θα απουσιάζουν οι Ροζέριο, Ντεφρέλ, Τόλγιαν, Ρομάνια, Μανιανέλι μια Χάρασλιν, ακόμα ερωτηματικό υπάρχει για τον Αϊχάν.

Serie A –  προαναγελία: Ουντινέζε και Πάρμα

Σκληρό παιχνίδι στο Ούντινε! Η Ουντινέζε αντιμετωπίζει την Πάρμα. Οι γηπεδούχοι στο τελευταίο τους παιχνίδι πριν την διακοπή ηττήθηκαν με 0-1 από την Ρόμα. Αμυντικά ήταν ασταθείς, ενώ επιθετικά συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν μεγάλο πρόβλημα, αφού δεν έχουν πετύχει ακόμα κάποιο στο πρωτάθλημα. Απόψε, θέλουν να πάρουν την πρώτη τους νίκη. Δεν υπολογίζονται οι Μαντραγκόρα, Γιάγιαλο, Μούσο, Γουάλας, Λάρσεν και Νούιτινγκ.

Στον αντίποδα η Πάρμα έρχεται από τη νίκη με 1-0 κόντρα στην Βερόνα. Έκανε αρκετές προσθήκες, καλύπτοντας τα κενά, που υπήρχαν στο ρόστερ. Απόψε θέλουν να συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις, όμως έχουν αρκετές απουσίες. Δεν είναι διαθέσιμοι οι Κορνέλιους, Γκατσόλα, Μπούσι, Οσόριο, Βαλέντι, Μπούσι, Σκοτσαρέλα, Ντέτζι, Σπροκάτι, Μπρουνέτα, Μιχαίλα και Ινγκλέζε.

Στα άλλα παιχνίδια της ημέρας, η Σπέτσια υποδέχεται την Φιορεντίνα. Η Τορίνο αντιμετωπίζει την Κάλιαρι και η Ρόμα κοντράρεται με την Μπενεβέντο.

Δείτε ακόμη:

Με χατ τρικ Ελ Αραμπί και παίκτη παραπάνω για 45’ ο Ολυμπιακός 4-0 τον Ατρόμητο
Αήττητος και πρωτοπόρος, ο Αρης 1-0 τον Απόλλωνα
Το γύρισε ο Βόλος, 2-1 τον ΠΑΣ Γιάννινα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις