Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Πρέμιερ Λιγκ – Προαναγγελία: Λονδρέζικο ντέρμπι
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρέμιερ Λιγκ – Προαναγγελία: Λονδρέζικο ντέρμπι

Πρέμιερ Λιγκ - Προαναγγελία: Η Τότεναμ υποδέχεται τη Γουέστ Χαμ - Με Αστον Βίλα εντός για επιστροφή στις νίκες η φιλόδοξη Λέστερ

Πρέμιερ ΛιγκΠροαναγγελία: Με αμείωτο ενδιαφέρον συνεχίζεται η 5η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. Η Τότεναμ υποδέχεται την Γουέστ Χαμ σε ένα Λονδρέζικο ντέρμπι. Τα «σπιρούνια» διέλυσαν με 6-1 την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εκτός έδρας, συνεχίζοντας τις καλές εμφανίσεις. Έχουν την ψυχολογία και στις τάξεις της ομάδας κυριαρχεί μια αισιοδοξία. Έκαναν προσθήκες και θέλουν να συνεχίσουν το αήττητο σερί. Δεν υπολογίζονται οι Ντάιερ και Λο Σέλσο, που είναι ανέτοιμοι.

Από την άλλη, η Γουέστ Χαμ έρχεται από τη νίκη με 0-3 κόντρα στην Λέστερ. Έπαιξε εξαιρετικό ποδόσφαιρο και «λάβωσε» την αντίπαλο της στις αντεπιθέσεις. Έκαναν δύο ακόμα μεταγραφές και κάλυψαν κενά, που υπήρχαν. Ο Ντέιβιντ Μόγιες θα έχει διαθέσιμους όλους τους ποδοσφαιριστές του.

Πρέμιερ Λιγκ – Προαναγγελία: Η Λέστερ, η Βίλα και οι άλλοι

Δυνατό παιχνίδι και στο «King Power»! Η Λέστερ κοντράρεται με την Άστον Βίλα. Οι «αλεπούδες» έρχονται από την ήττα με 0-3 από την Γουέστ Χαμ. Παρουσίασαν ένα κακό πρόσωπο και πλήρωσαν τα αμυντικά λάθη, που έκαναν. Απόψε, θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες. Ο Μπρένταν Ρότζερς δεν υπολογίζει τους Σογιούντσου, Αμαρτέι, Περέιρα και Εντιντί, ενώ αμφίβολος είναι και ο Πράετ. Από την άλλη, η Άστον Βίλα σκόρπισε την Λίβερπουλ με 7-2. Έπαιξε εξαιρετικό ποδόσφαιρο και πήρε τη νίκη, κάνοντας το απόλυτο στην σεζόν και απόψε θέλουν να το συνεχίσουν. Δεν υπολογίζονται οι Χίτον και Μοράες, ενώ αμφίβολοι είναι οι Ένχελς και Χάουζ.

Στα άλλα παιχνίδια της βραδιάς, η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ υποδέχεται την Φούλαμ και η Κρίσταλ Πάλας υποδέχεται την Μπράιτον.

Δείτε ακόμη:

Με χατ τρικ Ελ Αραμπί και παίκτη παραπάνω για 45’ ο Ολυμπιακός 4-0 τον Ατρόμητο
Αήττητος και πρωτοπόρος, ο Αρης 1-0 τον Απόλλωνα
Το γύρισε ο Βόλος, 2-1 τον ΠΑΣ Γιάννινα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις