Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – 5η αγωνιστική: Αγγλικό “Χ” στο Ηράκλειο
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – 5η αγωνιστική: Αγγλικό “Χ” στο Ηράκλειο

Σούπερ Λιγκ - 5η αγωνιστική: Ο Παναθηναϊκός μπορούσε διπλό, αλλά στο τέλος έκανε… το σταυρό του που πήρε την ισοπαλία 2-2 με τον ΟΦΗ

Σούπερ Λιγκ5η αγωνιστική: «Έβρεξε» γκολ στο ‘Θ. Βαρδινογιάννης’! ΟΦΗ και Παναθηναϊκός έμειναν ισόπαλοι στο 2-2. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους «πράσινους» να μπαίνουν δυνατά. Έκαναν φάσεις και είχαν τον απόλυτο έλεγχο. Κυνήγησαν το γρήγορο γκολ, όμως δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν το εμπόδιο του Βάτερμαν, που βρισκόταν σε εξαιρετική μέρα.

Οι Ηρακλειώτες ανέβασαν την ένταση τους και προσπάθησαν να παίξουν πιο επιθετικά. Έκαναν μερικές φάσεις και πήραν το προβάδισμα. Στο 37’ ο Στάρτζεον έκανε το 1-0, εκμεταλλευόμενος την ασταθή απόκρουση του Διούδη σε σουτ του. Ο Παναθηναϊκός κόμπλαρε και δεν κατάφερε να πετύχει κάτι πριν την ανάπαυλα. Έτσι, οι γηπεδούχοι οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια, βρισκόμενοι μπροστά στο σκορ.

Σούπερ Λιγκ – 5η αγωνιστική: Το β΄ ημίχρονο

Στο β’ μέρος, το «τριφύλλι» μπήκε ξανά δυνατά και έχασε ευκαιρίες να ισοφαρίσει. Το πέτυχε τελικά στο 49’ όταν ο Καρλίτος έκανε το 1-1, πετυχαίνοντας τι παρθενικό του γκολ με την φανέλα του Παναθηναϊκού. Μάλιστα, θα μπορούσε να είχε προηγηθεί αμέσως, όμως ο Βάτερμαν έπιασε το πέναλτι του Μακέντα. Ο ΟΦΗ ανέβασε ξανά τον ρυθμό του και κατάφερε να περάσει ξανά μπροστά στο σκορ. Στο 77’ ο Μεγιάδο έκανε το 2-1. Όλα έδειχναν, πως ο ΟΦΗ θα έβγαινε νικητής. Όμως, ο Μακέντα κράτησε όρθιο τον Παναθηναϊκό, αφού έκανε το 2-2 στο 94’. Οι «πράσινοι» δεν κατάφεραν ούτε τώρα να κάνουν την πρώτη τους νίκη.

Το φίλμ του αγώνα:

ΓΚΟΛ: Στάρτζεον 37’, Καρλίτος 49’, Μεγιάδο 77’, Μακέντα 94’

ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Βασίλειος Φωτιάς (Πέλλας), Βοηθοί: Λάζαρος Δημητριάδης (Μακεδονίας) – Γεώργιος Χριστακόγλου (Χαλκιδικής), VAR: Αναστάσιος Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)

ΟΦΗ (Γ. Σίμος): Βάτερμαν, Ουές, Διαμαντής, Γιαννούλης, Κοροβέσης (Λυμπεράκης 73’), Μεγιάδο, Στάικος (Μπαλογιάννης 73’), Σακόρ, Στάρτζεον (Γιάννου 80’), Γρίβας, Σαρδινέρο (Βαφέας 88’).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Σ. Συλαϊδόπουλος): Διούδης, Σάντσες (Πούγγουρας 87’), Βέλεθ, Σένκεφελντ, Ζαγαρίτης, Μπουζούκης (Καμπετσής 87’), Κουρμπέλης, Αλεξανδρόπουλος (Σερπέζης 62’), Χατζηγιοβάνης (Εμμανουηλίδης 70’), Μακέντα, Καρλίτος.

Δείτε ακόμη:

Κυνήγι νυχτερίδας με …τορπίλες στο ‘Μαδριγάλ’
Σε τέσσερα μέτωπα οι “μάχες” στην Αγγλία
“Μισή” στο Ούντινε η Πάρμα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις