Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – 5η αγωνιστική: Διπλάρα αστεράτη
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – 5η αγωνιστική: Διπλάρα αστεράτη

Σούπερ Λιγκ - 5η αγωνιστική: Ο Αστέρας Τρίπολης 3-1 την ΑΕΛ στο ‘Αλκαζάρ’ - Καλύτερη από όσο “λέει” το 1-3 η ΑΕΛ, μπορούσε ισοπαλία

Σούπερ Λιγκ – 5η αγωνιστική: Πέρασε έστω και δύσκολα από τη Λάρισα ο Αστέρας Τρίπολης! Οι Αρκάδες νίκησαν 3-1 την ΑΕΛ στο Αλκαζάρ. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να μπαίνουν δυνατά και να κάνουν αρκετές φάσεις. Η Λάρισα έχασε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ στο 10’, όμως ο Παπαδόπουλος εξουδετέρωσε το σουτ του Πινάκα.

Στην συνέχεια, ο Αστέρας είχε τον πρώτο λόγο. Κράτησε την μπάλα και έκανε ευκαιρίες. Στο 41’η ΑΕΛ έχασε ακόμα μία μεγάλη ευκαιρία, όταν ο Τόργκε πλάσαρε άουτ σε τετ α τετ. Η απάντηση ήταν άμεση από τους Αρκάδες καθώς ο Μπαράλες έκανε το 0-1 με μία όμορφη κεφαλιά. Έτσι, οι φιλοξενούμενοι οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια, έχοντας το προβάδισμα.

Σούπερ Λιγκ – 5η αγωνιστική: Το β΄ ημίχρονο

Στο β’ μέρος, οι «βυσσινί» μπήκαν δυνατά και κυνήγησαν την ισοφάριση. Έφτασαν μάλιστα αρκετές φορές κοντά, όμως ο Παπαδόπουλος έκανε εξαιρετικό παιχνίδι. Ο Αστέρας ανέβασε ξανά τον ρυθμό του και ο Μπαράλες με δεύτερο προσωπικό του γκολ έκανε το 0-2 στο 75’. Η Λάρισα συνέχισε να πιέζει και τελικά κατάφερε να μειώσει. Στο 89’ ο Μούζεκ έκανε το 1-2. Οι Αρκάδες δεν είχαν πει την τελευταία τους κουβέντα, αφού στο 94’ ο Φερντάντεθ πέτυχε το τελικό 1-3 και σφράγισε τη νίκη για την ομάδα του.

Το φίλμ του αγώνα:

ΓΚΟΛ: Μπαράλες 42’,75’, Μούζεκ 89’, Λ. Φερνάντεθ 94’

ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Στέφανος Κουμπαράκης (Κυκλάδων), Βοηθοί: Ιωάννης Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας) – Άγγελος Κολλιάκος (Αθηνών), VAR: Ιωάννης Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)

Λάρισα (Μ. Γρηγορίου): Νάγκι, Μπέρτος (Γρηγορόπουλος 71’), Μούζεκ, Φιλίπ, Ηλιάδης, Σπαρβ, Μιλοσάβλιεβιτς, Σεσέροβιτς (Νικολιάς 71’), Τόρζε (Τρούγιτς 56’), Πλατέλλας (Ζαχαράκης 85’), Πινακάς

Αστέρας Τρίπολης (Μ. Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Τασουλής. Σουάρεθ, Πασαλίδης. Μουνάφο (Ιγκλέσιας 72’), Βαλιέντε, Ριέρα (Λ.Φερνάντες 61’), Σίτο (Τιλίκα 69’), Κρέσπι (Μπόρχα Φερνάντεθ 88’), Μπαράλες (Ορόσκο 89’).

Δείτε ακόμη:

Κυνήγι νυχτερίδας με …τορπίλες στο ‘Μαδριγάλ’
Σε τέσσερα μέτωπα οι “μάχες” στην Αγγλία
“Μισή” στο Ούντινε η Πάρμα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις