Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – εξ αναβολής: ΠΑΣας!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – εξ αναβολής: ΠΑΣας!

Σούπερ Λιγκ - εξ αναβολής: Τα Γιάννινα 2-1 τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη με Παμλίδη, Ελευθεριάδη - Μείωσαν στο 81’ με Ιωαννίδη οι γηπεδούχοι

Σούπερ Λιγκεξ αναβολής: Νικητής στην κόντρα των νεοφώτιστων βγήκε ο ΠΑΣ Γιάννινα. Οι Ηπειρώτες επικράτησαν με 2-1 εκτός έδρας του Απόλλωνα Σμύρνης. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να είναι νευρικές, υπήρχε αρκετή ένταση και πάλεψαν να πάρουν τον έλεγχο του αγώνα. Με το πέρασμα της ώρας οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν κατακόρυφα την ένταση τους και έπαιξαν επιθετικά. Έκαναν αρκετές φάσεις και ήταν μόνιμος κίνδυνος για την εστία του Απόλλωνα.

Οι δύο ομάδες φαινόταν πως θα οδηγούνταν ισόπαλες στα αποδυτήρια, όμως οι παίχτες του ΠΑΣ είχαν άλλη άποψη. Στο 44’ ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, Παμλίδης έκανε το 0-1. Ενώ, ένα λεπτό αργότερα οι φιλοξενούμενοι διπλασίασαν την διαφορά τους με τον Ελευθεριάδη και από το πουθενά έφτασαν …βάδην στο καθαρό 0-2, ένα προβάδισμα νίκης.

Σούπερ Λιγκ – εξ αναβολής: Στο β’ ημίχρονο

Στο β’ μέρος, ο Απόλλωνας ανέβασε την ένταση του και έπαιξε εξίσου επιθετικά. Ανέβηκαν μέτρα στο γήπεδο και πίεσαν τον ΠΑΣ Γιάννινα. Έκαναν φάσεις και προσπάθησαν να μειώσουν. Τελικά το πέτυχαν με τον Ιωαννίδη να κάνει το 1-2 στο 81’. Στην συνέχεια, οι Ηπειρώτες παρά την πίεση που δέχτηκαν κατάφεραν να διατηρήσουν το υπέρ τους αποτέλεσμα και να φύγουν με τους τρεις βαθμούς από την Ριζούπολη.

Το φιλμ του αγώνα:

ΓΚΟΛ: Παμλίδης 44’, Ελευθεριάδης 45’, Ιωαννίδης 81’

ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

ΔΙΑΤΗΤΕΣ: Αριστείδης Βάτσιος (Δυτ. Αττικής), Βοηθοί: Μιχαήλ Δημόπουλος (Δυτ. Αττικής), Παναγιώτης Κωνσταντόπουλος (Κορινθίας), VAR: Αναστάσιος Παπαπέτρου (Αθηνών)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Γ. Παράσχος): Κότσαρης (Βέρχουλτ 46′ λ. τρ.), Τσαμπούρης, Βιτλής (Μουνιέ 46’), Ντομίνγκες, Λισγάρας, Φατιόν, Σλίβκα, Μπαξεβανίδης, Φερνάντεθ (Ντάουντα 46’), Τσιλούλης (Ιωαννίδης 76’), Μπετινέλι.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Α. Γιαννίκης): Χουτεσιώτης, Σάλιακας, Πεέρσμαν, Κάργας, Παντελάκης, Κάστρο, Σιόντης (Εραμούσπε 90’), Ελευθεριάδης (Νάουμετς 56’), Λέο Μπαπτίστ, Κρίζμαν (Μπρένερ 76’), Παμλίδης (Καρτάλης 56’).

Δείτε ακόμη:

Μεγάλα διπλό η Γιουνάιτεντ, “στείρα” ισοπαλία στο Λονδίνο
Σιμόες: Στόχος μας στο Γιουρόπα η πρόκριση από τον όμιλο
Ο Μαρτίνς στην πρώτη φετινή συνέντευξη ενόψει αγώνα Τσάμπιονς Λιγκ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις