Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Τσάμπιονς Λιγκ – Ολυμπιακός: Βασιλιάς των λιμανιών
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τσάμπιονς Λιγκ – Ολυμπιακός: Βασιλιάς των λιμανιών

Τσάμπιονς Λιγκ - Ολυμπιακός: Ο θρύλος με γκολ του Χασάν στο 91’ έδωσε μία νίκη που άξιζε 100% ο πρωταθλητής Ελλάδας

Τσάμπιονς Λιγκ – Ολυμπιακός: Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις ο Ολυμπιακός! Οι «ερυθρόλευκοι» νίκησαν 1-0 την Μαρσέιγ και μπήκαν με νίκη στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να είναι μαγκωμένες και να  προσπαθούν να βρουν τα πατήματα τους. Ο ρυθμός ήταν χαμηλός και δεν υπήρξαν αρκετές φάσεις.

Ο πρώτος στόχος των ομάδων ήταν να διατηρήσουν ανέπαφες τις εστίες τους και ουσιαστικά «υπνώτισαν» η μία την άλλη. Θυμίζουμε, στα παιχνίδια τους έως τώρα στην σεζόν οι δύο ομάδες δεν πιάνουν υψηλά στάνταρ. Έτσι,  οδηγήθηκαν ισόπαλες στα αποδυτήρια.

Τσάμπιονς Λιγκ – Ολυμπιακός: Ακυρώθηκε γκολ του Μασούρα

Στο β’ μέρος, ο ρυθμός ανέβηκε κατακόρυφα. Έγιναν αρκετές φάσεις και θα υπήρχε πολύ γρήγορος ρυθμός.  Η Μαρσέιγ είχε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει νωρίς το σκορ, όμως ο Μπενεντέτο δεν κατάφερε να τελειώσει σωστά την φάση. Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος στην συνέχεια και πίεσε τους Γάλλους. Ενώ, είχε και ακυρωθέν γκολ στο 52’ με τον Μασούρα ως οφσάιντ. Το παιχνίδι έμοιαζε να παραμένει ισόπαλο, όμως οι «ερυθρόλευκοι» μίλησαν στο τέλος. Στο 91’ ο Χασάν «λύτρωσε» τους Πειραιώτες, κάνοντας το 1-0. Έτσι, ο Ολυμπιακός πήρε μια μεγάλη νίκη.

Το φίλμ του αγώνα:

ΓΚΟΛ: Χασάν 91’

ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ντανιέλε Ορσάτο (Ιταλία), Βοηθοί: Φιλίπο Μέλι (Ιταλία), Τσίρο Καρμπόνε (Ιταλία), VAR: Μάρκο Γκουίντα (Ιταλία)

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Ραφίνια Σεμέδο, Μπα, Χολέμπας, Εμβιλά Μπουχαλάκης, Ραντζέλοβιτς (Φορτούνης 78’) , Βαλμπουενά (Σισέ 93’), Μασούρας (Χασάν 84’), Αραμπί (Βινάγκρε 93’).

Μαρσέιγ (Αντρέ Βίλας-Μπόας): Μανταντά, Σακάι, Άλβαρο, Τσάλετα-Τσαρ, Αμαβί, Ρονζιέ, Γκέιγ (Στρόοτμαν 85’), Σανσόν (Κουισόνς 77’), Τοβέν (Ζερμέν 82’), Μπενεντέτο (Λουίς Ενρίκε 77’), Παγέ (Ράντονιτς 76’).

Δείτε ακόμη:

Μεγάλα διπλό η Γιουνάιτεντ, “στείρα” ισοπαλία στο Λονδίνο
Σιμόες: Στόχος μας στο Γιουρόπα η πρόκριση από τον όμιλο
Ο Μαρτίνς στην πρώτη φετινή συνέντευξη ενόψει αγώνα Τσάμπιονς Λιγκ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις