Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Γιουρόπα Λιγκ – ΠΑΟΚ: Σκόνταψε με το καλημέρα
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γιουρόπα Λιγκ – ΠΑΟΚ: Σκόνταψε με το καλημέρα

Γιουρόπα Λιγκ - ΠΑΟΚ: 1-1 με το στανιό κόντρα στην Ομόνοια, γλίτωσε από τα χειρότερα ο δικέφαλος του βορρά στην πρεμιέρα του ομίλου

Γιουρόπα ΛιγκΠΑΟΚ: Δεν έκανε το ξεκίνημα, που θα ήθελε ο ΠΑΟΚ! Ο «δικέφαλος» έμεινε ισόπαλος στο 1-1 κόντρα στην Ομόνοια. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους Κύπριους να μπαίνουν δυνατά και να κυνηγάνε το γρήγορο γκολ. Το πέτυχαν τελικά στο  15’ με τον Μποτεάκ να σημειώνει το 0-1. Οι «ασπρόμαυροι» δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν και δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν ευκαιρίες για κάποιο γκολ.

Μάλιστα, η Ομόνοια έφτασε κοντά σε δεύτερο γκολ, όμως ο Παπουλής έστειλε την μπάλα λίγο έξω από την εστία του «δικεφάλου». Ο ΠΑΟΚ είχε μια καλή ευκαιρία στο 44’ αλλά ο Φαμπιάνο εξουδετέρωσε το σουτ του Ζίβκοβιτς. Έτσι, οι Κύπριοι οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια, βρισκόμενοι μπροστά στο σκορ.

Γιουρόπα Λιγκ – ΠΑΟΚ: Το β’ ημίχρονο

Στο β’ μέρος, οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοση τους και προσπάθησαν να αντιδράσουν. Έχασαν ευκαιρίες, όμως κατάφεραν να ισοφαρίσουν. Στο 55’ ο Μούργκ έκανε το 1-1. Ενώ, πέντε λεπτά αργότερα ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ κράτησε όρθια την ομάδα σε κοντινό σουτ του Τζιωνή. Το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο και ο ρυθμός ήταν γρήγορος. Οι δύο ομάδες έπαιξαν επιθετικά, κάνοντας αρκετές ευκαιρίες. Στο 85’ οι γηπεδούχοι έχασαν ακόμα μία μεγάλη ευκαιρία όταν ο Φαμπίανο σταμάτησε ένα δυνατό σουτ Σβαμπ. Οι δύο ομάδες συμβιβάστηκαν με το αποτέλεσμα και μοιράστηκαν τον βαθμό της ισοπαλίας.

Το φίλμ του αγώνα:

ΓΚΟΛ: Μποτεάκ 15’, Μούργκ 55’

ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Μπόμπι Μάντεν (Σκωτία), Βοηθοί: Ντέιβιντ Ρουμ (Σκωτία), Γκρέιμ Στιούαρτ (Σκωτία)

ΠΑΟΚ (Α. Φερέιρα): Ζ. Ζίβκοβιτς, Μιχαηλίδης, Βαρέλα, Ίνγκασον, Μάτος (Ροντρίγκο 62’), Γιαννούλης, Εσίτι (Αουγκούστο 46’), Σβαμπ, Μουργκ (Μπίσεσβαρ 73’), Α. Ζίβκοβιτς (Τζόλης 73’), Τσόλακ (Σφιντέρσκι 62’).

Ομόνοια (Χ. Μπέργκ): Φαμπιάνο, Χούμποτσαν, Λούφτνερ, Λανγκ, Λέτσγιακς, Βίκτορ Γκόμες, Ζόρντι Γκόμεθ (Κουσουλός 75’), Τζιωνής, Παπουλής (Ασαντέ 75’), Μποτεάκ (Λοΐζου 92’), Ντουρίς (Κακουλής 75’).

Δείτε ακόμη:

Καθάρισε τη Μαρσέιγ 1-0 ο Ολυμπιακός!
ΈσΠΑΣε 2-1 την έδρα του Απόλλωνα
“Αχνοφαίνονται” οι κάλπες για τη νέα διοίκηση της ΕΠΟ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις