Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Λέστερ 2016!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Λέστερ 2016!

Πρέμιερ Λιγκ - αγωνιστικό: Οι “αλεπούδες” θύμισαν 2016 και πέρασαν με τρίποντο από το “Εμιρεϊτς” 1-0 την Αρσεναλ με γκολ Βάρντι

Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Σπουδαία νίκη για την Λέστερ. Οι «αλεπούδες» επικράτησαν με 1-0 της Άρσεναλ και απέδρασαν με το διπλό από το «Έμιρεϊτς». Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να μπαίνουν δυνατά. Υπήρχε ένταση και προσπαθούσαν να πάρουν τον έλεγχο του αγώνα. Έκαναν φάσεις εκατέρωθεν και θα μπορούσαν να είχαν πετύχει κάποιο γκολ πριν την ανάπαυλα.

Στο β’ μέρος, το παιχνίδι συνεχίστηκε στον ίδιο ρυθμό. Η Άρσεναλ είχε διάθεση αλλά δεν μπορούσε να δημιουργήσει προβλήματα στην άμυνα της Λέστερ. Οι «αλεπούδες» θέλησαν να χτυπήσουν στην κόντρα και κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα. Στο 80’ ο Βάρντι έκανε το 0-1. Στα εναπομείναντα λεπτά δεν άλλαξε κάτι και έτσι οι φιλοξενούμενοι πήραν μια σημαντική νίκη.

Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Γκέλα οι “λύκοι”

Δεν τα κατάφερε η Γούλβς! Οι «λύκοι» έμειναν ισόπαλοι στο 1-1 κόντρα στην Νιούκαστλ. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να είναι νευρικές και να ψάχνουν τα πατήματα τους. Με το πέρασμα της ώρας οι γηπεδούχοι ανέβασαν την ένταση τους και θα μπορούσαν να είχαν πετύχει ένα γκολ πριν το ημίχρονο. Στο β’ μέρος, η Γούλβς συνέχισε να έχει τον έλεγχο. Είχε ευκαιρίες αλλά δεν μπορούσε να παραβιάσει την εστία του Ντάρλοου. Τελικά το πέτυχε στο 80’ με τον Χιμένεθ να κάνει το 1-0. Η χαρά δεν κράτησε για πολύ, αφού στο 89’ η Νιούκαστλ ισοφάρισε. Ο Μέρφι έκανε το 1-1 και έδωσε τον βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, η Σαουθάμπτον νίκησε 2-0 την Έβερτον (Γουόρντ-Πρόουζ 27’, Άνταμς 35’).

Δείτε ακόμη:

Στο μικροσκόπιο ενόψει Γενάρη ο Γιαννούλης από τη Νάπολι
Επιστροφή το Μάρτιο η Φόρμουλα 1 στην Αυστραλία
Λα Λιγκα – αγωνιστικό: Θα σέβεστε!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις