Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 19: Τι θα δούμε σήμερα Πέμπτη 8/10
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 19: Τι θα δούμε σήμερα Πέμπτη 8/10

Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 19: Ο Θωμάς Κυπραίος (Γιάννης Στάνγκογλου) έχει πια χάσει τα πάντα και βλέπει το τέλος να έρχεται

Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 19: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια είναι συγκλονιστικές και οι «Άγριες Μέλισσες» επιφυλάσσουν νέες συγκινήσεις για τους τηλεθεατές. 

Η Ελένη γνωρίζει τον Μάνο Βόσκαρη – διευθυντή των φυλακών- και καταλαβαίνει πως θα της κάνει τη ζωή της κόλαση. Ο Κυπραίος φαίνεται να κλείνει τους λογαριασμούς του με όλους καθώς πλησιάζει η ώρα που ο Νέστορας θα τον αντιμετωπίσει. Η Μυρσίνη, έντρομη, θα συνειδητοποιήσει πως ο Κυπραίος πραγματοποίησε την απειλή του. Πώς θα αντιδράσει; O Νικηφόρος έχει αναλάβει τα ηνία των οικογενειακών επιχειρήσεων, προσπαθώντας να λύσει τα προβλήματα. Μόνο που αυτό θα βάλει γι’ άλλη μια φορά την Ασημίνα σε σκέψεις για το μέλλον του γάμου τους.

Ο Βόσκαρης αλλά και τα πρόσωπα της φυλακής μετατρέπουν σ’ εφιάλτη τη ζωή της Ελένης, η οποία είναι αναγκασμένη να περάσει τις μέρες της κλεισμένη στην απομόνωση. Στην αντίπερα όχθη, ο Νικηφόρος και η Ασημίνα εδραιώνουν, σιγά- σιγά, τη θέση τους ως το «πρώτο ζεύγος» στην οικία των Σεβαστών ενώ η Δρόσω μαζεύει τα πράγματά της και φεύγει από το Διαφάνι για ν’ αναζητήσει μια καλύτερη ζωή. Ο Μιλτιάδης δεν αντέχει τον Γολγοθά που ανεβαίνει εδώ και καιρό και έχει ένα έντονο ξέσπασμα που θα τον οδηγήσει στο αναρρωτήριο της φυλακής.

Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 19: Το τραγικό τέλος του Κυπραίου

Ο Κυπραίος, αφού τακτοποιήσει όλες τις εκκρεμότητες του, θα επιστρέψει στο σπίτι με σκοπό να περάσει το τελευταίο βράδυ με τον Νέστορα και την επομένη να φύγει απ’ το Διαφάνι. Ο Νέστορας μπαίνει μέσα στο σπίτι, τον κοιτάζει με μίσος, λύπη και απογοήτευση. Του ζητάει να μαζέψει τα πράγματα του, να φύγει και να μην τον δει ποτέ ξανά.

Ο Θωμάς καταλαβαίνει ότι έφτασε πια το τέλος του. Συγκλονίζεται από τη δύναμη και την ανωτερότητα του Νέστορα να μην τον σκοτώσει παρότι εκείνος δολοφόνησε τον γιο του. Ωστόσο, γνωρίζει ότι του έχει στήσει παγίδα, ώστε να συλληφθεί και να τιμωρηθεί για τα εγκλήματά του. Ο Θωμάς έχει πια χάσει τα πάντα και βλέπει το τέλος να έρχεται. Έτσι, αποφασίζει ο ίδιος να βάλει τέλος στη ζωή του. Αρπάζει το όπλο του και πυροβολεί τον εαυτό του. Ο Θωμάς Κυπραίος είναι πια νεκρός.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις