Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ολυμπιακός – μεταγραφές: Ρούμπεν στα κόκκινα
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολυμπιακός – μεταγραφές: Ρούμπεν στα κόκκινα

Ολυμπιακός - μεταγραφές: Σπουδαία κίνηση από τους νταμπλούχους, ολοκληρώνουν την απόκτηση Ρούμπεν και ενισχύονται στην αριστερή πτέρυγα

Ολυμπιακόςμεταγραφές: Μια μεγάλη μεταγραφή έκλεισε ο Ολυμπιακός. Οι άνθρωποι της ομάδας κινήθηκαν αποτελεσματικά και έκλεισαν τον Ρούμπεν Βινάγκρε από την Γούλβς, με την υπόθεση του Ματέους Ρέις να «ναυαγεί». Ο 21χρονος Πορτογάλος αριστερός οπισθοφύλακας θα αποκτηθεί ως δανεικός και με την ποιότητα του θα καλύψει το κενό, που υπάρχει. Είναι ένας από τους καλύτερους Πορτογάλους αριστερούς μπακ και στην Γούλβς αγωνίζεται από το 2017. Ενώ, είναι και διεθνής με όλα τα μικρά κλιμάκια της Εθνικής Πορτογαλίας.

Ο Ρούμπεν διαθέτει εξαιρετικά στοιχεία και μπορεί να παίξει σε όλη την αριστερή πλευρά, αφού και επιθετικά έχει μια πολύ καλή παρουσία. Οι «λύκοι» έβγαλαν από τα ταμεία τους 2 εκατομμύρια ευρώ για να τον κάνουν δικό τους από την Μονακό, αφού είχε ήδη αγωνιστεί ένα χρόνο ως δανεικός. Σε τρία χρόνια με την Γούλβς έχει αγωνιστεί 70 φορές, έχει πετύχει τρία γκολ και έχει μοιράσει δύο ασσίστ.

Ολυμπιακός – μεταγραφές: Έπαιξε δις κόντρα στον Ολυμπιακό

Θυμίζουμε, είχε αγωνιστεί και στα δύο παιχνίδια με τον Ολυμπιακό στο Γιουρόπα Λιγκ. Δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2024. Ενώ, για την απόκτηση του είχε κάνει κίνηση και η Νάπολι. Είναι εξαιρετικός ποδοσφαιριστής και με την ποιότητα του θα προσφέρει αρκετά στον Ολυμπιακό. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι, ότι η αξία του κυμαίνεται στα 9 εκατομμύρια ευρώ. Βρίσκεται σε καλή ηλικία και έχει πολλά να δώσει.

Δείτε ακόμη:

Το γύρισε η ΑΕΚ 2-1 με Βόλφσμπουργκ και μπήκε σε όμιλο του Γιουρόπα!
Παλεύεται η κλήρωση του Ολυμπιακού που βλέπει πρόκριση
Πρόκριση με πάρτυ η Τότεναμ, τα χρειάστηκε αλλά πέρασε η Μίλαν

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις