Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

06

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Πώς να καθαρίσω την κιτρινίλα από τα λευκά ρούχα: Το έξυπνο κόλπο καθαρισμού με 3 υλικά
PLUS

Πώς να καθαρίσω την κιτρινίλα από τα λευκά ρούχα: Το έξυπνο κόλπο καθαρισμού με 3 υλικά

Πώς να καθαρίσω την κιτρινίλα από τα λευκά ρούχα: Ξεχάστε τους κίτρινους λεκέδες από ιδρώτα στα λευκά ρούχα.

Το λευκά ρούχα είναι πανέμορφα και ειδικά τώρα που ο καιρός καλοκαιριάζει, είναι από τις πρώτες επιλογές για το ντύσιμό μας. Όμως ειδικά τώρα με τη ζέστη, ιδρώνουμε πιο εύκολα, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται κίτρινοι λεκέδες στα λευκά μπλουζάκια μας. Στα λευκά υφάσματα, η εμφάνιση της κιτρινίλας προκαλείται συχνά από λεκέδες από ιδρώτα, το οποίο πολλές φορές δημιουργεί πρόβλημα. Μάλιστα όσες φορές και να πλύνουμε τα λευκά ρούχα μας, παρατηρείται ότι οι κίτρινοι λεκέδες επιμένουν και δεν αφαιρούνται. Ωστόσο, υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να αφαιρέσουμε τις κιτρινίλες από τα λευκά ρούχα και κάποια μυστικά που βοηθούν τα ρούχα να γίνουν σαν καινούργια.

Μία TikToker, μας δίνει τη λύση και  μοιράζεται το έξυπνο κόλπο με 3 υλικά, για να απομακρύνετε τους κίτρινους λεκέδες ιδρώτα από τα λευκά σας ρούχα. Η Nic μια lifestyle blogger, η οποία μοιράζεται συνταγές, προτάσεις φαγητού και συμβουλές ευεξίας με τους followers της στα social media, αποκάλυψε πρόσφατα έναν απλό και εύκολο τρόπο, για να εξαφανίσετε τους επίμονους λεκέδες από ιδρώτα από τα λευκά σας t-shirt, κάνοντάς τα να δείχνουν σαν καινούργια. Σε βίντεο που ανέβασε στο TikTok, η Nic παρουσίασε το κόλπο με 3 υλικά για να καταπολεμήσετε τους λεκέδες από ιδρώτα στα λευκά ρούχα. Σύμφωνα με την ίδια, αυτό το κόλπο θα κάνει τα ρούχα σας να δείχνουν ξανά “σαν καινούργια”.

3 υλικά για την αφαίρεση των κίτρινων λεκέδων

Στη λεζάντα του βίντεο, η Nic έγραψε: «Πραγματικά δεν πίστευα ότι θα δούλευε, αλλά δούλεψε. Εάν θέλετε να απαλλαγείτε από αυτούς τους κίτρινους λεκέδες σε όλα τα λευκά σας t-shirt, μουλιάστε τα σε ένα μείγμα ξυδιού, μαγειρικής σόδας και κρύου νερού για μια ώρα. Θα γίνουν ξανά καθαρά, σαν καινούργια».Στα σχόλια, η Nic εξήγησε ότι μετά το μούλιασμα για μία ώρα, θα πρέπει να βάλετε τα ρούχα στο πλυντήριο.

Επίσης, ανέφερε ότι χρησιμοποίησε:

  • 4 κούπες νερό,
  • 1 κούπα λευκό ξύδι και
  • 1/4 κούπας μαγειρική σόδα.

 

@nicolemikaluk truly didnt think this would work but it did🥰🥰 #whitetshirthack #cleantshirts #yellowpitstainremoval ♬ original sound – Nic | lifestyle & food

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις