Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Τσάμπιονς Λιγκ – προαναγγελία: Διπλό ξεκαθάρισμα
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τσάμπιονς Λιγκ – προαναγγελία: Διπλό ξεκαθάρισμα

Τσάμπιονς Λιγκ - προαναγγελία: Κλείνουν θέση στον όμιλο Φερεντσβάρος η Μόλντε και Ντιναμό Κιέβου ή Γάνδη, με τεράστιο προβάδισμα των Ουκρανών

Τσάμπιονς Λιγκπροαναγγελία: Ξεκαθαρίζουν την πρόκριση! Η Φέρεντσβαρος αντιμετωπίζει την Μόλντε. Οι γηπεδούχοι έχουν ένα μικρό προβάδισμα, αφού στον πρώτο αγώνα ήρθαν ισόπαλοι στο 3-3 στην Νορβηγία. Στο πρώτο παιχνίδι έπαιξαν ανοιχτά, ήταν πολύ καλοί επιθετικά και τα εκτός έδρας γκολ είναι ένα συν για τους Ούγγρους. Δεν έχουν αγωνιστεί στο πρωτάθλημα και είναι ξεκούραστοι.

Από την άλλη, η Μόλντε έρχεται από την κόντρα στην Σάντερφιορντ για το πρωτάθλημα. Ήταν κουρασμένη από το πρώτο παιχνίδι και δεν μπόρεσε να απειλήσει. Απόψε, πρέπει να πετύχει γκολ για να περάσει, αφού έχει δεχτεί 3 μέσα στην έδρα της. Θα μπει δυνατά για να το κυνηγήσει και να έχει περισσότερες ελπίδες να προκριθεί.

Ο αρχηγός της Μόλντε, Εϊκρεμ

Τσάμπιονς Λιγκ – προαναγγελία: Μισή πρόκριση η Ντιναμό Κιέβου

Ισχυρό προβάδισμα έχει στο άλλο ζευγάρι η Ντιναμό Κιέβου που αντιμετωπίζει την Γάνδη. Οι Ουκρανοί στο πρώτο παιχνίδι στο Βέλγιο επικράτησαν με 2-1. Έρχονται από τη νίκη εναντίον της Μινάι, όπου παρατάχθηκαν με αρκετές αλλαγές. Έχουν την ψυχολογία και θέλουν να σφραγίσουν την πρόκριση. Από την άλλη, η Γάνδη  ηττήθηκε στο πρωτάθλημα από την Λέουβεν και έπεσε στην 15η θέση. Το αποτέλεσμα την αδικεί, αφού έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο και είχε τέσσερα δοκάρια. Το 2-1 του πρώτου παιχνιδιού την αφήνει σε θέση αουτσάιντερ και θα πρέπει να πετύχει γκολ για να διεκδικήσει την πρόκριση της.

Δείτε ακόμη:

Θωρακισμένη σε κανόνια η Λίβερπουλ 3-1 την Αρσεναλ
Προσοχή, συγκέντρωση και όλα για την πρόκριση λέει ο Βαλμπουενά
Σοκ στο φινάλε για τον κάκιστο Παναθηναϊκό, 1-1 με την ΑΕΛ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις