Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

05

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – 3η αγωνιστική: Γελάει ο κόσμος
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – 3η αγωνιστική: Γελάει ο κόσμος

Σούπερ Λιγκ - 3η αγωνιστική: Για κλάματα ο Παναθηναϊκός του Αλαφούζου και του Πογιάτος, ισοφαρίστηκε από την ΑΕΛ 1-1 στην εκπνοή

Σούπερ Λιγκ3η αγωνιστική: Δεύτερο «στραπάτσο» για τον Παναθηναϊκό! Οι «πράσινοι» έμειναν ισόπαλοι στο 1-1 με την ΑΕΛ στο «Αλκαζάρ». Το «τριφύλλι» έχασε μέσα από τα χέρια του τη νίκη. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να μπαίνουν δυνατά και να κυνηγούν το γρήγορο γκολ. Στο 20’ λεπτό υπήρξε διακοπή του αγώνα, αφού πετάχτηκε στις εξέδρες ένα καπνογόνο. Οι παίχτες του «τριφυλλιού» έξι λεπτά αργότερα αναπτύχθηκαν ωραία και ο Μακέντα έκανε το 0-1. Στην συνέχεια, ο Παναθηναϊκός είχε τον έλεγχο κυκλοφόρησε την μπάλα, αλλά δεν μπορούσε να απειλήσει την εστία των «βυσσινί», ωστόσο δεν απειλήθηκε και διατήρησε το προβάδισμα, πηγαίνοντας στα αποδυτήρια βρισκόμενος μπροστά στο σκορ.

Στην επανάληψη, ο αγώνας συνεχίστηκε στον ίδιο ρυθμό. Υπήρχε ένταση και γίνονταν αρκετά λάθη. Οι φιλοξενούμενοι είχαν το πάνω χέρι, αλλά αρκέστηκαν σε μία ανούσια κατοχή. Δεν μπορούσαν να διασπάσουν την άμυνα της ΑΕΛ και δεν έκαναν αρκετές φάσεις. Οι γηπεδούχοι απείλησαν στο δεύτερο μέρος με τον Διούδη να σώζει την ομάδα του στην προσπάθεια του Μιλοσάβλιεβιτς.

Σούπερ Λιγκ – 3η αγωνιστική: Φιλί ζωής

Το παιχνίδι φαινόταν πως θα έληγε στο 0-1, ωστόσο οι «βυσσινί» είχαν άλλη άποψη. Στο 87’ ο Πινάκας βρέθηκε μόνος του στην περιοχή του Παναθηναϊκού και έκανε το 1-1. Έτσι, προσέφερε στην ομάδα τον βαθμό της ισοπαλίας, σε ένα παιχνίδι, που φαινόταν χαμένο.

Το φίλμ του αγώνα:

ΓΚΟΛ: Μακέντα 26’, Πινάκας 87’

ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Αναστάσιος Παπαπέτρου (Αθηνών), Βοηθοί: Μιχαήλ Δημόπουλος (Δυτικής Αττικής), Ιορδάνης Απτόσογλου (Αθηνών), VAR: Εμμανουήλ Σκουλάς (Θεσσαλίας)

ΑΕΛ (Μ. Γρηγορίου): Νάγκι, Μπέρτος (Γρηγορόπουλος 73’), Μιχαήλ (Μούζεκ 77’), Ηλιάδης, Φιλίπ, Σετσέροβιτς (Αλί Γκαζάλ 73’), Σπαρβ, Τρούγιτς (Πλατέλλας 56’), Μιλοσάβλιεβιτς (Πινάκας 72’), Τόρζε, Ντουρμισάι.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ν. Πογιάτος): Διούδης, Σάντσες, Σένκεφελντ, Βέλεθ, Χουάνκαρ (Πούγγουρας 74’), Κουρμπέλης, Αγιούμπ, Μπουζούκης (Σερπέζης 88’), Αϊτόρ (Χατζηγιοβάνης 88’), Καρλίτος (Ιωαννίδης 92’), Μακέντα (Σαβιέρ 74’).

Δείτε ακόμη:

Η ΑΕΚ επαγγελματικό τρίποντο 3-0 με τη Λαμία
Ο Ατρομητος ισοπαλία 2-2 με το ΟΦΗ στο Ηράκλειο
Ματσάρα με τρύπιες άμυνες στου Χαριλάου, 2-2 Αρης και Γιάννινα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις