Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – 3η αγωνιστική: Ισόπαλη ματσάρα!
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Σούπερ Λιγκ – 3η αγωνιστική: Ισόπαλη ματσάρα!

Σούπερ Λιγκ - 3η αγωνιστική: Ο Ατρόμητος προηγήθηκε, ο ΟΦΗ το γύρισε και οι Περιστεριωτες γλίτωσαν την ήττα 2-2 στην εκπνοή!

Σούπερ Λιγκ3η αγωνιστική: Μεγάλο ματς στο «Ηράκλειο»! ΟΦΗ και Ατρόμητος έμειναν ισόπαλοι στο 2-2. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να είναι νευρικές και να μην μπορούν να βρουν τα πατήματα τους. Υπήρχε αρκετή ένταση και προσπαθούσαν να πάρουν τον έλεγχο του αγώνα. Ο ΟΦΗ ανέβασε τον ρυθμό του, έκανε φάσεις και έφτασε πολύ κοντά στο γκολ στο 41’, ωστόσο ο Ναμπί σημάδεψε το δοκάρι.

Οι Ηρακλειώτες μπορεί να ήταν καλύτεροι, ωστόσο ο Ατρόμητος ήταν αυτός, που άνοιξε το σκορ. Πιο συγκεκριμένα, στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Μανούσος έκανε το 0-1 και έστειλε την ομάδα του στα αποδυτήρια, βρισκόμενη μπροστά στο σκορ. Το τέρμα των Περιστεριωτών είχε αρχικά ακυρωθεί, όμως ο διαιτητής μετά από υπόδειξη του VAR το μέτρησε.

Σούπερ Λιγκ – 3η αγωνιστική: Ανατροπή και ψυχρολουσία

Στο β’ μέρος, ο ΟΦΗ ανέβασε τον ρυθμό του και ισοφάρισε αμέσως. Ο Σαρδινέρο έκανε το 1-1 στο 49’.  Ενώ, λίγο αργότερα έκανε την ανατροπή. Στο 56’ ο Σαρδινέρο με δεύτερο προσωπικό του γκολ, έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του. Οι γηπεδούχοι φάνηκε να μην δυσκολεύονται από τον Ατρόμητο και ήταν πολύ κοντά στη νίκη. Στο 90’ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίχτες χάρη στην αποβολή του Μουνίθ. Αμέσως μετά την αποβολή ο Γούτας «λύτρωσε» τους Περιστεριώτες, κάνοντας το 2-2. Έτσι, οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τον βαθμό της ισοπαλίας.

Το φίλμ του αγώνα:

ΓΚΟΛ: Μανούσος 45+1’, Σαρδινέρο 49’,56’, Γούτας 93’

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: Μουνίθ 90’

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Πραξιτέλης Ζαχαριάδης (Μακεδονίας), Βοηθοί: Ιορδάνης Δημητριάδης (Καστοριάς), Τιμολέων Γεωργακόπουλος (Πειραιά), VAR: Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)

ΟΦΗ (Γ. Σίμος): Βάτερμαν, Γιαννούλης, Σελίμοβιτς, Βούρος, Ουές, Κοροβέσης (Γιάννου 94’), Ναμπί (Στάρτζεον 88’), Νέιρα, Στάικος (Μίγγος 78’), Μεγιάδο, Σαρδινέρο (Γκαργκαλατζίδης 78’).

Ατρόμητος (Ντ. Κάναντι): Γιαννιώτης, Γούτας, Στρούγγης (Ρισβάνης 46’), Γκάλο, Τομάσεβιτς (Νάτσος 42’), Κιβρακίδης, Χαρίσης (Μουνίθ 65’), Σάλομον, Ραμπέγιο (Ενσικουλού 80’), Γιακουμάκης (Ούμπιδες 46’), Μανούσος.

Δείτε ακόμη:

Γκέλα ΠΑΟΚ, 0-0 στο Βόλο λίγα 24ωρα πριν τη ρεβάνς με Κράσονταρ
Με χατ τρικ Φούλκρουγκ η Βέρντερ 3-1 διπλό στη Σάλκε
Ο Ολυμπιακός κέρδισε τον Παναιτωλικό και τον κακό του εαυτό (2-0)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις