Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – 3η αγωνιστική: Σκόνταψε!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – 3η αγωνιστική: Σκόνταψε!

Σούπερ Λιγκ - 3η αγωνιστική: Ο ΠΑΟΚ άφησε βαθμούς 0-0 στο Βόλο με την ομώνυμη ομάδα λίγα 24ωρα πριν το ιστορικό παιχνίδι με την Κράσνονταρ

Σούπερ Λιγκ – 3η αγωνιστική: Στραβοπάτησε ξανά ο ΠΑΟΚ! Ο «δικέφαλος του βορρά» έμεινε στο 0-0 με τον Βόλο στο «Πανθεσσαλικό» και άφησε βαθμούς για δεύτερη συνεχόμενη φορά. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να μπαίνουν μαγκωμένες και να ψάχνουν να βρουν τα πατήματα τους.

Οι φιλοξενούμενοι παρατάχθηκαν με πολλές αλλαγές ενόψει της δύσκολης ρεβάνς με την Κράσνονταρ. Ήταν η σκιά του εαυτού τους και δεν μπορούσαν να βρουν ρυθμό. Ο Βόλος είχε τον έλεγχο του αγώνα και έκανε αρκετές ευκαιρίες, που θα μπορούσαν να μετατραπούν σε γκολ. Ο ΠΑΟΚ κέρδισε πέναλτι, ωστόσο το VAR άλλαξε την απόφαση λόγω οφσάιντ στο ξεκίνημα της φάσης.

Σούπερ Λιγκ – 3η αγωνιστική: Το β΄ μέρος

Στο β’ μέρος, το παιχνίδι συνεχίστηκε στον ίδιο ρυθμό. Ο Βόλος είχε διάθεση και την πρωτοβουλία των κινήσεων. Έκανε φάσεις, ωστόσο υστερούσε στα τελειώματα. Από την άλλη, ο «δικέφαλος» αμύνθηκε εξαιρετικά. Ανέβασε τον ρυθμό του και έχασε τρεις ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ. Η πιο αξιόλογη στιγμή του στο παιχνίδι ήταν το δοκάρι του Τσόλακ στο 50’. Οι γηπεδούχοι έκαναν αρκετά λάθη στο τέλος του αγώνα, ωστόσο ο ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να τα αξιοποιήσει. Έτσι, οι δύο ομάδες συμβιβάστηκαν με την ισοπαλία και μοιράστηκαν τον βαθμό.

Το φίλμ του αγώνα

ΓΚΟΛ:

ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Βασίλης Φωτιάς (Πέλλας), Βοηθοί: Γιώργος Χριστάκογλου (Χαλκιδικής), Άγγελος Ζήρδας (Αθηνών), VAR: Ευάγγελος Μανούχος (Αργολίδας)

Βόλος (Α. Λόπεθ): Γκαραβέλης, Τέκιο, Κολόμπο, Σάντσες, Φεράρι, Ριέντσρα, Τσοκάνης, Μπαριέντος (Κιάκος 86’), Περέα (Γκουαροτσένα 50’), Μαρτίνες (Μπαρτόλο 58’), Δουβίκας.

ΠΑΟΚ (Α. Φερέιρα): Ζ. Ζίβκοβιτς, Κρέσπο, Ίνγκασον, Μιχάι, Εσίτι (Ελ Καντουρί 63’), Νινούα, Ουαγκέ (Κούτσιας 73’), Περέιρα (Γιαννούλης 63’), Πέλκας (Τζόλης 56’), Βρακάς (A. Ζίβκοβιτς 56’), Τσόλακ.

Δείτε ακόμη:

“Έριξαν λάσπη, τους επιστρέφει και δεν λένε κουβέντα”
Φέρνει Ντέκερ για “πίσω” από τον Ραφίνια ο Ολυμπιακός
Οι Αντετοκούνμπο, γίγαντες του μπάσκετ και της ανθρωπιάς

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις