Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Αντετοκούνμπο – κοινωνία: Μαθήματα ζωής!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αντετοκούνμπο – κοινωνία: Μαθήματα ζωής!

Αντετοκούνμπο - κοινωνία: Ενισχύει με είδη πρώτης ανάγκης τους πληγέντες από τις θεομηνίες στην Καρδίτσα - Δεν είπαν κουβέντα, διέρρευσε από τον ΑΣ Καρδίτσας

Αντετοκούνμποκοινωνία: Σε μια σπουδαία πράξη προχώρησε η οικογένεια Αντετοκούνμπο. Πιο συγκεκριμένα, έδειξε έμπρακτα την στήριξη της στα θύματα της καταιγίδας “Ιανός” στην Καρδίτσα. Η Θεσσαλία έχει χτυπηθεί από την κακοκαιρία αλλά και από τον κυκλώνα. Έστειλε όλα τα απαραίτητα είδη πρώτης  ανάγκης, στο κέντρο κοινωνικής προσφοράς της πόλης. Ωστε να βοηθήσει όσο μπορεί σε αυτή την δύσκολη περίοδο τους πληγέντες.

Οι καταστροφές είναι ανυπολόγιστες και οι άνθρωποι προσπαθούν να ορθοποδήσουν, σε αυτό θέλησε να συμβάλει η οικογένεια Αντετοκούνμπο. Την πράξη της έκανε γνωστή ο ΑΣ Καρδίτσας με ανακοίνωση του, θέλοντας να τους ευχαριστήσει για αυτή τους την κίνηση.

Αντετοκούνμπο – κοινωνία: Η ανακοίνωση

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΑΣ Καρδίτσας και γνωστοποίησε το θέμα: “Η οικογένεια Αντετοκούνμπο από τη πρώτη στιγμή έδειξε το ενδιαφέρον και την αλληλεγγύη της για την Καρδίτσα στις δύσκολες ημέρες που περνά. Προσωπικά ο Θανασης Αντετοκουμπο, μέλος της οικογένειας των διακεκριμένων αθλητών, επικοινώνησε με τον ΑΣ Καρδίτσας εκφράζοντας τη συμπαράστασή τους και τη διάθεσή τους να συνδράμουν στην αντιμετώπιση των τεράστιων αναγκών. Ήδη δρομολογείται η αποστολή ειδών πρώτης ανάγκης, τα οποία η οικογένεια θα αποστείλει στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Καρδίτσας, ώστε αυτά να διατεθούν στους πληγέντες συνανθρώπους μας. Ευχαριστούμε από καρδιάς την οικογένεια Αντετοκούνμπο που αποδεικνύει για μια ακόμη φορά, την ευαισθησία και την αλληλεγγύη της προς όλους όσοι έχουν ανάγκη”.

Δείτε ακόμη:

Μπάγερν η υπερκυπελλούχος Ευρώπης, 2-1 τη Σεβίλλη στην παράταση
Αγχώθηκε η Μίλαν με Ζλάταν και Μπόντο, πέρασε 3-2
Η ΑΕΚ 1-0 τη Σεν Γκάλεν στην Ελβετία, με Βόλφσμπορυργκ στα πλέι οφ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις