Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ολυμπιακός – Αθώωση: “Επιστρέφει η λάσπη”
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολυμπιακός – Αθώωση: “Επιστρέφει η λάσπη”

Ολυμπιακός - Αθώωση: Ανακοίνωση κατά των “ενορχηστρωτών” της υπόθεσης με τα στημένα εξέδωσαν διά του υπεύθυνου επικοινωνίας οι ερυθρόλευκοι

ΟλυμπιακόςΑθώωση: Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Γαβαλάς,  με ανάρτηση του στα σόσιαλ μίντια αναφέρθηκε στην απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ να δικαιώσει τον Ολυμπιακό από τις κατηγορίες για αλλοίωση αποτελεσμάτων και χειραγώγηση αγώνων.  Πιο συγκεκριμένα, δικαιώθηκαν όλοι οι εμπλεκόμενοι της υπόθεσης.

Ενώ, τόνισε πως η συγκεκριμένα απόφαση, δεν βρήκε πολλούς υποστηρικτές. Και πως δεν αναφέρεται σε πολλά Μέσα που πολέμησαν τον Ολυμπιακό και η λάσπη τους επιστρέφεται. Ακόμα, επισήμανε πως ο στόχος τους ήταν η κατάρρευση του Ολυμπιακού και του Βαγγέλη Μαρινάκη. Αλλά όπως είπε χαρακτηριστικά: αλήθεια λάμπει, όσο και αν κάποιοι προσπαθούν να την κρύψουν.

Ολυμπιακός – Αθώωση: Η ανακοίνωση

Αναλυτικά η ανακοίνωση του κ. Γαβαλά: «Μπαίνοντας στην ουσία της υπόθεσης η Επιτροπή Δεοντολογίας αθώωσε σήμερα ομόφωνα τον Ολυμπιακό και τον κ. Βαγγέλη Μαρινάκη. Για όσους «περνούν» σήμερα την είδηση στα ψιλά ενώ μέχρι πρότινος και επί σειρά ετών έγραφαν παχυλούς τίτλους με «τόνους λάσπης» χωρίς να έχει συμβεί το παραμικρό, η λάσπη τους επιστρέφει. Ο στόχος τους, δηλαδή η καταστροφή και κατάρρευση του Ολυμπιακού που έχτισε ο Βαγγέλης Μαρινάκης σε όλα τα επίπεδα, δεν επετεύχθη. Γιατί η αλήθεια λάμπει, όσο και αν κάποιοι προσπαθούν να την κρύψουν. Η απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας αποτελεί δικαίωση για τον Ολυμπιακό, τον κ. Βαγγέλη Μαρινάκη αλλά και για τα εκατομμύρια των φιλάθλων και υποστηριχτών της ομάδας».

Δείτε ακόμη:

Μπάγερν η υπερκυπελλούχος Ευρώπης, 2-1 τη Σεβίλλη στην παράταση
Αγχώθηκε η Μίλαν με Ζλάταν και Μπόντο, πέρασε 3-2
Η ΑΕΚ 1-0 τη Σεν Γκάλεν στην Ελβετία, με Βόλφσμπορυργκ στα πλέι οφ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις