Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μπουντεσλίγκα – αγωνιστικό: Φούλκρουγκ εκτελεστής
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπουντεσλίγκα – αγωνιστικό: Φούλκρουγκ εκτελεστής

Μπουντεσλίγκα - αγωνιστικό: Διέλυσε 3-1 τη Σάλκε εντός έδρας η Βέρντερ με χατ τρικ του Φούλκρουγκ - Ισοπαλία 1-1 για Μπάγερ και Λειψία

Μπουντεσλίγκααγωνιστικό: Γεμάτη δράση ήταν η 2η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα. Η Μπάγερ Λεβερκούζεν έμεινε ισόπαλη στο 1-1 με την Λειψία. Έτσι, για ακόμα μία φορά δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη στην έδρας της κόντρα στους «κόκκινους ταύρους». Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να μπαίνουν δυνατά. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν γρήγορα το σκορ.  Στο 14’ ο Φόρσμπεργκ έκανε το 0-1. Η απάντηση ήταν άμεση από τις «ασπιρίνες», αφού 6 λεπτά αργότερα ισοφάρισαν με τον Ντέμιρμπαϊ. Στο β’ μέρος, οι δύο ομάδες συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό. Έκαναν φάσεις αλλά δεν μπόρεσαν να απειλήσουν τους δύο τερματοφύλακες. Το αποτέλεσμα έμεινε ως είχε και μοιράστηκαν τον βαθμό της ισοπαλίας.

Συνέχισε τις κακές εμφανίσεις η Σάλκε. Οι «βασιλικοί μπλε» ηττήθηκαν με 1-3 από την Βέρντερ Βρέμης. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να μπαίνουν δυνατά. Έκαναν φάσεις και πάλεψαν για τον έλεγχο του αγώνα. Οι φιλοξενούμσνοι προηγήθηκαν γρήγορα, αφού ο Φούλκρουγκ στο 22’ έκανε το 0-1. Ενώ, πέτυχαν και δεύτερο γκολ σχετικά γρήγορα. Στο 37’ ο Φούλκρουγκ με δεύτερο προσωπικό του γκολ έκανε το 0-2. Στο β’ μέρος δέχτηκε και τρίτο γκολ ξανά με τον Φούλκρουγκ. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν. Έμειναν με 19 παίχτες στο 84’ χάρη στην αποβολή του Κάμπακ. Έτσι, το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν στο τελικό 1-3 με τον Ουθ στο 93ο λεπτό.

Μπουντεσλίγκα – αγωνιστικό: Τα άλλα παιχνίδια

Στα άλλα παιχνίδια της βραδιάς, η Γκλάντμπαχ έμεινε ισόπαλη στο 1-1 με την Ουνιόν Βερολίνου (Τουράμ 56’ – Σλότερμπεκ 80’). Η Άουγκσμπουργκ νίκησε 2-0 την Ντόρτμουντ (Ουντουοχάι 40’, Καλιγκούρι 54’). Η Μάιντς ηττήθηκε με 1-4 από την Στουτγκάρδη (Κουάισον 13’ – Φούντου 45’, Ντινταβί 61’, Κλίμοβιτς 80’, Κάλατζιτς 86’). Η Αρμίνια Μπίλεφελντ νίκησε 1-0 την Κολωνία (Έντουμντσον 78’).

Δείτε ακόμη:

“Έριξαν λάσπη, τους επιστρέφει και δεν λένε κουβέντα”
Φέρνει Ντέκερ για “πίσω” από τον Ραφίνια ο Ολυμπιακός
Οι Αντετοκούνμπο, γίγαντες του μπάσκετ και της ανθρωπιάς

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις