Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – 3η αγωνιστική: Διπρόσωπος
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – 3η αγωνιστική: Διπρόσωπος

Σούπερ Λιγκ - 3η αγωνιστική: Κακός στο πρώτο μέρος ο Ολυμπιακός απειλήθηκε από τον Παναιτωλικό και καθάρισε 2-0 στο β΄ ημίχρονο

Σούπερ Λιγκ3η αγωνιστική: Συνεχίζει το αήττητο ο Ολυμπιακός! Οι Πειραιώτες νίκησαν 2-0 τον Παναιτωλικό και έκανε το δύο στα δύο στο πρωτάθλημα. Ενώ, συνέχισαν την παράδοση, που έχουν κόντρα στους Αγρινιώτες. Για να το πετύχουν, πάντως, αυτό οι νταμπλούχοι, τρόμαξαν για τα καλά. Ηταν κακή η απόδοσή τους στο α’ μέρος και οι φιλοξενούμενοι απείλησαν να προηγηθούν. Το σημείο που έκρινε το παιχνίδι εντέλει ήταν το γρήγορο γκολ στην επανάληψη.

Το ματς ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να είναι νευρικές και να προσπαθούν να βρουν τα πατήματα τους. Οι γηπεδούχοι σιγά σιγά ανέβασαν τον ρυθμό τους και πήραν τον έλεγχο του αγώνα. Κυκλοφόρησαν σωστά την μπάλα, είχαν υπομονή και περίμεναν την κατάλληλη στιγμή να χτυπήσουν τους φιλοξενούμενους. Είχαν καλές στιγμές στο πρώτο ημίχρονο, έκαναν ευκαιρίες, ωστόσο δεν μπόρεσαν να απειλήσουν την εστία του Κνετ και οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν ισόπαλες στα αποδυτήρια.

Σούπερ Λιγκ – 3η αγωνιστική: Το β’ ημίχρονο

Στο β’ μέρος, οι «ερυθρόλευκοι» μπήκαν ακόμα πιο δυνατά και άνοιξαν αμέσως το σκορ. Στο 48’ ο Ελ Αραμπί έκανε το 1-0.  Το γκολ έδωσε φτερά στην ομάδα και κυριάρχησε.  Έκλεισε τον Παναιτωλικό στα καρέ του και τον πολιόρκησε. Οι παίχτες του Ολυμπιακού είχαν διάθεση και έκαναν εξαιρετικές ενέργειες. Έκανε αρκετές ευκαιρίες για να διευρύνει την διαφορά του αλλά υστερούσε στο τελείωμα. Πέτυχαν τελικά το δεύτερο γκολ στο 86’ με τον Καφού. Έτσι, πήραν την πολυπόθητη νίκη και πλέον στρέφονται στον επαναληπτικό αγώνα με την Ομόνοια.

Το φίλμ του αγώνα:

ΓΚΟΛ: Ελ Αραμπί 48’, Καφού 86’

ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Τάσος Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου), Βοηθοί: Λάζαρος Δημητριάδης (Μακεδονίας), Ράιχαρντ Μπουξμπάουμ (Ανατολικής Αττικής), VAR: Γεώργιος Τζοβάρας (Φθιώτιδας)

Ολυμπιακός (Π. Μαρτίνς): Σα, Ραφίνια, Σεμέδο, Σισέ, Χολέμπας, Εμβιλά (Καφού 77’), Καμαρά, Ραντζέλοβιτς (Ραφίνια 77’), Μασούρας (Μπουχαλάκης 65’), Κάιπερς (Βαλμπουενά 46’), Ελ Αραμπί (Χασάν 70’).

Παναιτωλικός (Μ. Χάβος): Κνετ, Βάντερσον (Μεδίνα 65’), Καρασαλίδης, Κωνσταντόπουλος (Ταχάρ 78’), Τζανακάκης, Λιάβας, Τσιγγάρας (Αριγίμπι 65’), Ντάλσιο, Μάζουρεκ, Ντίας (Μεντόσα 72’), Ματσόλα (Βέργος 78’).

Δείτε ακόμη:

“Έριξαν λάσπη, τους επιστρέφει και δεν λένε κουβέντα”
Φέρνει Ντέκερ για “πίσω” από τον Ραφίνια ο Ολυμπιακός
Οι Αντετοκούνμπο, γίγαντες του μπάσκετ και της ανθρωπιάς

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις