Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Τσάμπιονς Λιγκ – Ολυμπιακός: “Εμείς το κλειδί”
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τσάμπιονς Λιγκ – Ολυμπιακός: “Εμείς το κλειδί”

Τσάμπιονς Λιγκ - Ολυμπιακός: Πρόκριση πάση θυσία το μήνυμα Βαλμπουενά για τη ρεβάνς με την Ομόνοια - “Να μην εφησυχάσουμε” λέει ο Γάλλος

Τσάμπιονς ΛιγκΟλυμπιακός: Ο Ματιέ Βαλμπουενά εκπροσώπησε τους παίχτες του Ολυμπιακού στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου πριν από το ματς με την Ομόνοια. Ο Γάλλος αναφέρθηκε σε αυτά, που πρέπει να προσέξουν οι «ερυθρόλευκοι» στο παιχνίδι. Ενώ, μίλησε για τα στοιχεία που υπερτερεί η ομάδα του Πειραιά. Ακόμα, ξεκαθάρισε πως δεν πρέπει να μπουν χαλαρά στο παιχνίδι, παρά την νίκη με 2-0 στο «Γ. Καραϊσκάκης». Ανέφερε πως πρέπει να περάσουν στους ομίλους του Τσάμπιονς Λίγκ και να συνεχίσουν όπως την περασμένη σεζόν τις καλές εμφανίσεις στην Ευρώπη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: Για το αν υπάρχει κάποιο δώρο, που θέλει για τα γενέθλια του: «Δεν περιμένω κάτι ιδιαίτερο. Έχω γενέθλια, αλλά αυτό που με ενδιαφέρει περισσότερο είναι να προκριθούμε στην επόμενη φάση. Το κλειδί του αγώνα είμαστε εμείς. Πρέπει να κάνουμε σωστά τη δουλειά μας, παρότι έχουμε κερδίσει στο πρώτο παιχνίδι με 2-0. Δεν πρέπει να εφησυχάσουμε».

Τσάμπιονς Λιγκ – Ολυμπιακός: Σαν να είναι 0-0

Ο Γάλλος αναφέρθηκε και στα πλεονεκτήματα της ομάδας του: «Ξέρουμε ότι δεν είναι τόσο εύκολο να προκριθεί κάποιος στο Champions League. Πέρυσι προσπαθήσαμε πάρα πολύ και είδαμε ότι μια πετυχημένη χρονιά δεν εξαρτάται μόνο από το τι κάνεις μέσα στο πρωτάθλημα, αλλά και από το τι κάνεις στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Είναι πολύ σημαντικό να βρεθούμε στο Champions League. Ξέρουμε ότι πρέπει να αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι σαν να είναι 0-0. Έχουμε ένα μικρό πλεονέκτημα, αλλά δεν πρέπει να σταθούμε εκεί. Θα πρέπει να ξεκινήσουμε από την αρχή για να πάρουμε αυτό που επιθυμούμε».

Δείτε ακόμη:

Η ΑΕΚ επαγγελματικό τρίποντο 3-0 με τη Λαμία
Ο Ατρομητος ισοπαλία 2-2 με το ΟΦΗ στο Ηράκλειο
Ματσάρα με τρύπιες άμυνες στου Χαριλάου, 2-2 Αρης και Γιάννινα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις