Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Τρίποντη Λίβερπουλ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Τρίποντη Λίβερπουλ

Πρέμιερ Λιγκ - αγωνιστικό: Υπέταξε 3-1 την Αρσεναλ και συνεχίζει με το απόλυτο νικών - Η Αστον Βίλα μπαλάρα και νίκη 3-0 επί της Φούλαμ εκτός έδρας

Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Τρομερό ματς στο «Άνφιλντ»! Η Λίβερπουλ νίκησε 3-1 την Άρσεναλ και έκανε το τρία στα τρία στο πρωτάθλημα. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να μπαίνουν δυνατά. Έκαναν φάσεις εκατέρωθεν και πάλεψαν για το ποιος θα πάρει το προβάδισμα. Στο 25’, οι «κανονιέρηδες» άνοιξαν το σκορ με τον Λακαζέτ. Η απάντηση από την Λίβερπουλ ήταν άμεση και τρία λεπτά αργότερα ο Μανέ έκανε το 1-1. Οι γηπεδούχοι δεν σταμάτησαν εκεί και έξι λεπτά αργότερα πήραν το προβάδισμα με τον Ρόμπερτσον.

Στο β’ μέρος, οι «κόκκινοι» ήταν καλύτεροι. Είχαν τον έλεγχο, κυκλοφορούσαν σωστά την μπάλα και ήταν μόνιμος κίνδυνος για την εστία του Λένο. Έχασαν αρκετές ευκαιρίες να πέτυχουν και τρίτο γκολ. Το πέτυχαν τελικά στα τελευταία λεπτά του αγώνα. Στο 88’ ο Ζότα έγραψε το τελικό 3-1 με γκολ στο ντεμπούτο στην Πρέμιερ Λιγκ.

Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Εσπασε την παράδοση η Βίλα

Πέρασε «αέρα» από το «Κρέιβεν Κότατζ» η Άστον Βίλα! Οι «χωριάτες» επικράτησαν με 3-0 της Φούλαμ εκτός έδρας και έσπασαν μια παράδοση, που κρατούσε από το 2011. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να δείχνουν από νωρίς τις διαθέσεις τους. Στο 4’ ο Γκρίλις πέτυχε το 0-1. Το γρήγορο γκολ ξάφνιασε την Φούλαμ, η οποία δεν μπόρεσε να κάνει τίποτα. Ενώ, δέχτηκε και δεύτερο γκολ λίγο αργότερα. Στο 15’ ο Χούριχεϊν έκανε το 0-2 και σφράγισε ουσιαστικά τη νίκη της Άστον Βίλα, που δεν είχε πρόβλημα να διατηρήσει το προβάδισμα. Στο β’ μέρος, οι φιλοξενούμενοι χτύπησαν ξανά γρήγορα. Στο 48’ ο Μίνγκς σημείωσε το τελικό 0-3. Οι «χωριάτες» κυνήγησαν κι’ άλλο γκολ, έκαναν ευκαιρίες αλλά δεν μπορούσαν να τις τελειώσουν σωστά. Δεν απειλήθηκαν από την Φούλαμ και έφτασαν εύκολα στη νίκη.

Δείτε ακόμη:

Η ΑΕΚ επαγγελματικό τρίποντο 3-0 με τη Λαμία
Ο Ατρομητος ισοπαλία 2-2 με το ΟΦΗ στο Ηράκλειο
Ματσάρα με τρύπιες άμυνες στου Χαριλάου, 2-2 Αρης και Γιάννινα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις