Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΑΕΚ – Αλμπάνης: Κάλεσμα για αναπροσαρμογή
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΕΚ – Αλμπάνης: Κάλεσμα για αναπροσαρμογή

ΑΕΚ - Αλμπάνης: Το συμβόλαιό του εκπνέει το καλοκαίρι του 2021 και υπάρχει η διάθεση για επέκταση της συνεργασίας, συνάντηση με Ίβιτς

ΑΕΚΑλμπάνης: Ξεκίνησαν οι συζητήσεις ανάμεσα σε ΑΕΚ και Αλμπάνη για την ανανέωση του συμβολαίου του. Ο Έλληνας επιθετικός παρευρέθηκε στα γραφεία της «ένωσης» για να συζητήσει μια ενδεχόμενη επέκταση της συνεργασίας του. Ο 25χρονος αποκτήθηκε από τους «κιτρινόμαυρους» το 2018 και δεσμεύεται με συμβόλαιο για άλλον ένα χρόνο. Οι διαπραγματεύσεις ξεκίνησαν σήμερα και δεν είναι σίγουρο, ότι θα υπάρξει κάποια εξέλιξη σύντομα. Την ίδια ώρα, εκτός από την υπόθεση του Αλμπάνη η ΑΕΚ ασχολείται και με υποθέσεις άλλων ποδοσφαιριστών που λήγουν τα συμβόλαια τους.

Πιο συγκεκριμένα, η «ένωση» ήδη βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τους Λιβάγια και Ολιβέιρα, που λήγουν τα συμβόλαια τους και μένουν ελεύθεροι. Ο Αλμπάνης έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2021 και υπάρχει η διάθεση για επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών. Γι’ αυτό τον λόγο χθες συναντήθηκε με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Ίλια Ίβιτς, ώστε να υπάρξει μια αναγνωριστική κουβέντα σε σχέση με το συγκεκριμένο ζήτημα.

ΑΕΚ – Αλμπάνης: Ρόλο ο χρόνος συμμετοχής

Οι άνθρωποι των «κιτρινόμαυρων» θέλουν να κρατήσουν τον Αλμπάνη στην ομάδα. Ωστόσο την έκβαση της υπόθεσης θα επηρεάσει και η δική του επιθυμία. Ο Έλληνας επιθετικός δεν έχει τον χρόνο που θα ήθελε να έχει στην ομάδα. Έτσι, ίσως θελήσει να φύγει από την ομάδα για να πάει σε κάποια άλλη ομάδα, όπου θα έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Δείτε ακόμη:

Θωρακισμένη σε κανόνια η Λίβερπουλ 3-1 την Αρσεναλ
Προσοχή, συγκέντρωση και όλα για την πρόκριση λέει ο Βαλμπουενά
Σοκ στο φινάλε για τον κάκιστο Παναθηναϊκό, 1-1 με την ΑΕΛ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις