Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Από άλλο πλανήτη!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Από άλλο πλανήτη!

Λα Λίγκα - αγωνιστικό: Η Ατλέτικο διέλυσε τη Γρανάδα στα εξ ων συνετέθη, 6-1 με δύο γκολ Σουάρεζ στο ντεμπούτο του - Η Μπάρτσα 4-0 τη Βιγιαρεάλ

Λα Λίγκααγωνιστικό: Γεμάτοι θέαμα ήταν και οι αγώνες της Λα Λίγκα. Η Ατλέτικο Μαδρίτης κατατρόπωσε με 6-1 την Γρανάδα και ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις της. «Σεληνιασμένος» Σουάρεζ στο ντεμπούτο του. Η «Ατλέτι» μπήκε δυνατά και άνοιξε γρήγορα το σκορ. Στο 9’ ο Ντιέγκο Κόστα έκανε το 1-0. Ενώ, στο 16’ έχασε και ευκαιρία να κάνει το 2-0, αφού ο Σαούλ αστόχησε στο πέναλτι, που κέρδισε η ομάδα του. Συνέχισε να απειλεί και έχασε αρκετές ευκαιρίες για να διπλασιάσει τα τέρματα της.

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι ανέβασαν ταχύτητα. Στο 47’ ο Κορέα έκανε το 2-0. Συνέχισαν να πιέζουν και πέτυχαν το 3-0 στο 65’ με τον Φέλιξ. Εφτά λεπτά αργότερα ο Γιορέντε έκανε το 4-0 μετά από ασσίστ του Σουάρεζ. Οι δύο τους συνδυάστηκαν υπέροχα και στο 85’, με τον Ουρουγουανό να είναι αυτή την φορά ο σκόρερ. Η Γρανάδα το μόνο που μπόρεσε να κάνει, ήταν να μειώσει στο 87’ με τον Μολινά. Η Ατλέτικο δεν είχε πει την τελευταία της κουβέντα, καθώς ο Σουάρεζ με δεύτερο προσωπικό του γκολ σημείωσε το τελικό 6-1 στο 94ο λεπτό.

Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Σαρωτική Μπάρτσα 4-0 τη Βιγιαρεάλ

Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Ένα ημίχρονο χρειάστηκε η Μπαρτσελόνα για να καθαρίσει το παιχνδι. Οι «μπλαουγκράνα» νίκησαν 4-0 την Βιγιαρεάλ και ξεκίνησαν με το δεξί την σεζόν. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να μπαίνουν δυνατά. Ο Φατί άνοιξε το σκορ στο 15’ και τέσσερα λεπτά αργότερα με δεύτερο προσωπικό του γκολ έκανε το 2-0. Συνέχισαν να έχουν τον έλεγχο και έκαναν φάσεις. Στο 35’ ο Μέσι με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έκανε το 3-0. Ενώ, δέκα λεπτά έγινε και το 4-0 χάρη στο αυτογκόλ του Τόρρες.

Στο β’ μέρος, η Μπαρτσελόνα συνέχισε να έχει τον έλεγχο. Έπαιξε επιθετικά έκανε φάσεις και κυνήγησε και πέμπτο γκολ. Όμως, δεν κατάφεραν να τελειώσουν σωστά τις φάσεις. Στα μετόπισθεν δεν αντιμετώπισαν κάποιο πρόβλημα, αφού η Βιγιαρεάλ δεν μπόρεσε να κάνει κάτι και δεν αποτέλεσε κίνδυνο για την εστία του Νέτο. Έτσι, η Μπάρτσα έφτασε σε μία άνετη νίκη.

Στα άλλα παιχνίδια της βραδιάς, η Εϊμπάρ ηττήθηκε με 1-2 από την Αθλέτικ Μπιλμπάο (Κίκε 48’ – Λόπεζ 40’,87’). Η Καντίθ ηττήθηκε με 1-3 από την Σεβίλλη (Σάντσεζ 48’ – Ντε Γιόνγκ 65’, Χανταντί 90’, Ράκιτιτς 96’). Η Ρεάλ Βαγιαδολίδ έμεινε ισόπαλη στο 1-1 με την Θέλτα (Γκουαρντιόλα 66’ (πεν) – Άσπας 44’). Ενώ, η Οσασούνα ηττήθηκε με 1-3 από την Λεβάντε (Τόρρες 38’ – Μελέρο 41’, Ρότζερ 77’, Μοράλες 81’).

Δείτε ακόμη:

Η ΑΕΚ επαγγελματικό τρίποντο 3-0 με τη Λαμία
Ο Ατρομητος ισοπαλία 2-2 με το ΟΦΗ στο Ηράκλειο
Ματσάρα με τρύπιες άμυνες στου Χαριλάου, 2-2 Αρης και Γιάννινα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις