Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Πασχάλης Τερζής 2020: Το τραγούδι με την κόρη του Γιάννα
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Πασχάλης Τερζής 2020: Το τραγούδι με την κόρη του Γιάννα

Πασχάλης Τερζής 2020: «Για σένα μόνο να υπάρχω και να ζω…να γίνουμε ένα ακόμα μια φορά».

Πασχάλης Τερζής 2020: Μια πολύ ξεχωριστή και όμορφη συνεργασία αποκάλυψε η Γιάννα Τερζή, η οποία συνεργάστηκε δισκογραφικά με τον πατέρα της, Πασχάλη Τερζή. Η τραγουδίστρια πόσταρε κοινή φωτογραφία τους στο Instagram και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους την ιδιαίτερη συνεργασία με τον πατέρα της, Πασχάλη Τερζή.

Τίτλος του τραγουδιού «Για Σένα Μόνο», το οποίο θα κυκλοφορήσει επίσημα σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες την Παρασκευή 25/09, ενώ το official music video θα είναι διαθέσιμο στο YouTube channel της Γιάννας Τερζή τη Δευτέρα 28/09.

Έφυγε στο απόγειο της καριέρας του

Η Γιάννα Τερζή σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε ερωτηθεί για την απόφαση του πατέρα της, Πασχάλη Τερζή να απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας και τις πίστες, μια απόφαση που συνοδεύτηκε συχνά από φήμες για την υγεία του.  «Ο μπαμπάς μου είναι καλά και ζει τη ζωή του όπως ήθελε από χρόνια να ζήσει, αλλά δεν τον άφηνε η δουλειά! Έφυγε στο απόγειο της καριέρας του και αυτό το θεωρώ σωστό και έντιμο. Πρέπει να αποχωρεί κανείς στην επιτυχία. Το ότι λείπει στον κόσμο από τις πίστες το καταλαβαίνω. Και σε μένα λείπει. Όμως, ήταν καθαρά από επιλογή του. Και όλα αυτά που έχουν ακουστεί κατά καιρούς δεν ισχύουν», είχε πει η Γιάννα Τερζή.

Το χατίρι της Γιάννας

Κι αυτό το νέο ντουέτο με την κόρη του,  δεν αποτελεί επί της ουσίας επιστροφή. Ούτε ζωντανές εμφανίσεις σκοπεύει να κάνει ούτε συνεντεύξεις να δώσει. Μια κίνηση βαθιάς αγάπης είναι από έναν πατέρα προς το παιδί του που τυγχάνει να συμπίπτει με ένα ενδιαφέρον καλλιτεχνικό γεγονός. Όπως ο ίδιος εξάλλου έχει τόσο μοναδικά τραγουδήσει οι «Επιστροφές» σημαίνουν, κάποιες φορές, «Καταστροφές».

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις