Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – 3η αγωνιστική: Με Λαμία η ΑΕΚ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – 3η αγωνιστική: Με Λαμία η ΑΕΚ

Σούπερ Λιγκ - 3η αγωνιστική: Στο μυαλό της Ενωσης η Βόλφσμπουργκ - Τον ΠΑΣ Γιαννινα υποδέχεται ο Αρης και ο ΟΦΗ αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο στο Ηράκλειο

Σούπερ Λιγκ3η αγωνιστική: Με τρεις δυνατές αναμετρήσεις συνεχίζεται η 3η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει την Λαμία σε ένα αμφίρροπο παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι έρχονται από τη νίκη κόντρα στην Σεν Γκάλεν. Ενώ, στο πρωτάθλημα επικράτησαν εκτός έδρας του Παναιτωλικού. Υπάρχει κούραση από τα απανωτά ματς, ενώ έχουν στο μυαλό τους το επερχόμενο παιχνίδι με την Βόλφσμπουργκ. Σίγουρα ο κόουτς Καρέρα θα θελήσει να ξεκουράσει τους ποδοσφαιριστές του. Από την άλλη, η Λαμία έχει δύο σερί ήττες στο πρωτάθλημα από Άρη και ΟΦΗ. Μπορεί να μην πήρε αυτό που ήθελε, ωστόσο και στα δύο παιχνίδια ήταν εξαιρετική. Έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο και ήταν ισάξια των αντιπάλων της. Έκανε ακόμα δύο προσθήκες και θέλει να πάρει την πρώτη της νίκη κόντρα στην “ένωση”.

“Νέο” ξεκίνημα για τον Άρη! Οι “κίτρινοι” υποδέχονται τον ΠΑΣ Γιάννινα. Οι γηπεδούχοι  έχουν ξεκινήσει με νίκες στο πρωτάθλημα. Ο αποκλεισμός από την Κόλος έφερε αναταραχή στις τάξεις της ομάδας και αρκετές αλλαγές. Τα ηνία των “κίτρινων” ανέλαβε ο Μάντζιος, ενώ παραιτήθηκε ο Χαριστέας. Απόψε, θέλουν τη νίκη που θα του τονώσει το ηθικό. Από την άλλη, ο ΠΑΣ Γιάννινα θέλει να ξεκινήσει με το δεξί τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις. Η παράδοση δεν είναι με το μέρος του, αφού έχει να νικήσει στο “Βικελίδης” από το 2012-13. Ήταν τρομερός στο πρώτο μισό της περσινής σεζόν και εξασφάλισε την άνοδο. Ξεκίνησε νωρίς την προετοιμασία του και έχει ολοκληρώσει τον σχεδιασμό του.

Σούπερ Λιγκ – 3η αγωνιστική: ΟΦΗ και Ατρόμητος στο “Γεντί Κουλέ”

Δυνατή αναμέτρηση και στο Ηράκλειο. Ο ΟΦΗ αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο σε ένα αμφίρροπο παιχνίδι.  Οι γηπεδούχοι έρχονται από την νίκη με την Λαμία. Δεν έπαιξαν καλά, ωστόσο το αποτέλεσμα μετράει. Έκανε προσθήκες και ολοκλήρωσε τον σχεδιασμό του. Ακόμα, ο ΟΦΗ έχει να χάσει στο «Γεντί Κουλέ» από τον Ατρόμητο από το 2008. Οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν ξεκινήσει καλά την σεζόν. Στην πρεμιέρα ηττήθηκαν από τον Βόλο, ενώ ήρθαν ισόπαλοι με τον ΠΑΟΚ. Η εικόνα τους ήταν καλύτερη και θέλουν να κάνουν την πρώτη τους νίκη στην σεζόν κόντρα σε έναν δύσκολο αντίπαλο.

Δείτε ακόμη:

Γκέλα ΠΑΟΚ, 0-0 στο Βόλο λίγα 24ωρα πριν τη ρεβάνς με Κράσονταρ
Με χατ τρικ Φούλκρουγκ η Βέρντερ 3-1 διπλό στη Σάλκε
Ο Ολυμπιακός κέρδισε τον Παναιτωλικό και τον κακό του εαυτό (2-0)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις