Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΝΒΑ – Αντετοκούνμπο: Back 2 Back MVP!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΝΒΑ – Αντετοκούνμπο: Back 2 Back MVP!

ΝΒΑ - Αντετοκούνμπο: Ο Ελληνας άσος ψηφίστηκε δεύτερη συνεχόμενη φορά MVP του μαγικού κόσμου του αμερικανικού μπάσκετ!

ΝΒΑΑντετοκούνμπο: Ξανά στην κορυφή ο Γιάννης Αντετοκούνμπο! Ο Greek Freak κατέκτησε για δεύτερη συνεχόμενη φορά το βραβείο του πολυτιμότερου παίχτη του NBA. Ενώ, σύμφωνα με τις πληροφορίες έχει μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο, Λεμπρόν Τζέιμς και τον τρίτο, Τζέιμς Χάρντεν. Ο Γιάννης μπορεί να μην κατάφερε να προχωρήσει στα πλέι οφ της διοργάνωσης, ωστόσο σάρωσε τα πάντα στα ατομικά βραβεία. Έτσι, ολοκλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο μια γλυκόπικρη σεζόν.

Ακόμα, κατάφερε κάτι ανεπανάληπτο, αφού αποτελεί τον πρώτο παίχτη στην ιστορία του NBA, που έχει κατακτήσει το βραβείο του πολυτιμότερου παίχτη, το βραβείο του καλύτερου αμυντικού της χρονιάς και το βραβείο του πιο βελτιωμένου παίχτη. Ενώ, εντάσσεται σε ένα πολύ κλειστό γκρουπ παιχτών. Πιο συγκεκριμένα, είναι ο τρίτος παίχτης, που έχει κατακτήσει στην ίδια σεζόν το βραβείο του κορυφαίου αμυντικού και εκείνο του πολυτιμότερου παίχτη.

ΝΒΑ – Αντετοκούνμπο: Και στην κορυφαία πεντάδα

Την ίδια ώρα, οι πληροφορίες κάνουν λόγω για ένα πολύ υψηλό ποσοστό, με τους δύο αντιπάλους του να μην πλησιάζουν κοντά στον Greek Freak. Οι άνθρωποι των “Ελαφιών” στήριξαν τον Γιάννη και βγήκε πρώτος χωρίς να δυσκολευτεί. Θυμίζουμε, τον τελευταίο καιρό ακουγόταν, πως οι τρεις υποψήφιοι βρίσκονται κοντά στην κούρσα. Με το βραβείο αυτό ο Αντετοκούνμπο έχει δύο βραβεία MVP (2019,2020), ένα βραβείο κορυφαίου αμυντικού (2020) και ένα βραβείο του πιο βελτιωμένου παίχτη (2017). Ακόμα, έχει ενταχθεί δύο φορές στην κορυφαία πεντάδα της σεζόν (2019,2020) και δύο φορές στην καλύτερη αμυντική πεντάδα (2018,2020). Η επίσημη ανακοίνωση από τους ιθύνοντες του NBA θα γίνει στις 21:00.

Δείτε ακόμη:

Πέρασαν Ντινάμο Κιέβου, Γάνδη, 2-0 την Αλκμααρ και 2-1 τη Ραπίντ αντίστοιχα
ΠΑΟΚάρα όνειρο 2-1 την Μπενφίκα πέρασε στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ (vid)
Στον αέρα το Final 8 του Basketball Champions League

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις